Sizce En Zor Ders Hangisi?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan nesslyhan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:14
offfffffffff vizelerim cidden kötüydü finaller nasıl olcak bakalım ama anatomi beni çok zorluyo

BENİ ZORLAYAN DERS 1.SINFTA ANATOMİ 2.SINIFTA TARİH 3.SINIFTA FEN VE MAT.
TARİH DERSİ YÜZÜNDEN 4.SINIFA GEÇEMEDİM İŞALLAH BUGÜN GİRDİĞİM SINAVDAN İYİ NOT ALIRIMDA GEÇERİM ALLAH DÜN VE BUGÜN SINAVA GİRENLERİN İYİ NOT ALMALARINI VE GEÇMELERİNİ NASİP EDER.

ben birinci sınıflı biri olaraktan en zordan kolaya doğru sıralıyorum ..(doğl olarak sadece birinci sınıf)
1.sınıf:
1-anatomi(her zaman olduğu gibi başı çekiyo)
2-anne çocuk sağlığı
3-çocuk gelişimi ve pskolojisi
4-öğretmenlik mesleğine giriş
5-okul öncesi eğitimin ilke ve yöntemleri
6-ingilizce
7-bilgisayar

saygılarr.......:))

vizelerim iyi arkadaşlar, sadece materyal geliştirme basit görünüpte zor olan bir ders, biraz kötü ama bugün ve dün girdiğim finallerden çok umutluyum diyebilirim. hepsi iyi geçti, yaratıcı drama biraz zorladı, allahtan vizem iyi kurtulur.... kısacası mezun oluyorum arkadaşlar. ........... allah hepimize nasip etsin.

GÖKBEN ARKADAŞIMA BENDE KATILIYORUM 1. SINIFTAN 4.SINIFA KADAR OLAN DÜŞÜNCELERİNE AMA 4.SINIFTA BENCE İŞİTME,KONUŞMA VE GÖR.SOR.ÇOCUKLARIN EĞİ. VE RUHSAĞLIĞI BENİ BAYABİ ZORLADI BAKALIM SONUÇLAR UMARIM HERKESİN BEKLEDİĞİ GİBİ OLURR..

ben 1 sınıftayım bence anatomi çok berbat zaten anatomiden bütünlemeye kaldım :((

bana göre en zor ders ingilizceydi.50 50 alıp 50 le geçtim fakat mucize gibiydi.nasıl aldım bilmiyorum.ya şundadır ya bunda yaptım .temel olmayınca ing. çok zor geldi. fakat anatomi ve fen den ders almazsan geçemezsi çok zor falan dediler. 77 aldım ve geçtim hem de ders almadan.yani çalışınca gerçekten geçilir...4.sınıfta da işitme eng. dersi varmş ona da zor diyolar bakalım görücez artık:)çalışmak gerek çalışmak.....

bence en zor ders 1.sınıfta anatomı :( sımdı 2.sınıfa yenı gectım bakalım bundan sonra zorders olmaz umarım.

ben anatomiyi çok seviyorum....HASTANE DR VERDİLER bize dersi ...kadavra bile gördük...SÜPER GEÇTİ çokta akılda kalıcı bir ders oldu arkadaşlar...yani sonuç olarak...

YAPARAK-YAŞARAK ÖĞRENME :D

en zor ders benim için """DİL VE KAVRAM GELİŞİMİ"" İDİ.. DD İLE GEÇTİM:(

arkadaşlar benim için hiç bi ders zor degildi tarihi okumadan girdim ve 85 dersten geçtim sadec şu staj dosyaları beni zorladı okadar yani başka bi sorunum olmadı çünkü derslerime çok düzenli çalıştım hergün her dersten birer sayfa ders çalıştım ve bütün derslerden geçtim. ama darısı kpss sınavına bu kadar düzelli çalışmak degilmi arkadaşlar öyle yada böyle derslerden geçiyoruz ama kpss benim kabusum

arkadaşlar benim için hiç bi ders zor degildi tarihi okumadan girdim ve 85 dersten geçtim sadec şu staj dosyaları beni zorladı okadar yani başka bi sorunum olmadı çünkü derslerime çok düzenli çalıştım hergün her dersten birer sayfa ders çalıştım ve bütün derslerden geçtim. ama darısı kpss sınavına bu kadar düzelli çalışmak degilmi arkadaşlar öyle yada böyle derslerden geçiyoruz ama kpss benim kabusum

amanımmmmmm..son günlerdeki başarısızlığımın sebebi düzensizlikmiş demekki

çok teşekkür ederim hocam....ben zaten KPPS kazanamıcam sıkıntı yapmıyom o yüzden :D:D:D

yok öyle deme inş kazanırsın herkes kazanır ama bu kpss sistemi ben anlamadım ama diyorum ya adamlar bizi bilmedigimiz bildimiz herşeyden sorumlu tutuyorlar bu arada sen hangi şehirdesin

2. sıftaki Türkçe Sözlü Yazılı Anlatım

verene kadar göbeğim çatladı.

1.sınıfta anatomi zordu ama hiç çalışmamıştım da zordu yoksa büte kalmazdım bütte çalıştım çok kolay olduğunu düşündüm:)) 2.sınıfta zor olan bir ders yoktu dil ve kavram gelişimi şöyle böyleydi ama onur belgemide aldım bu sene keşke geçen yılda alabilseydim neyse bundan sonra alamazsamda onur belgesi alamadım demicem:D

arkadaşlar bende 3e geçtim 2.sınıfta türkçe yazılı anlatım ve planlama zor geldi bana.ama yinede verdim tarihitede büyütcek bi zorluk yok bence önümüzdeki senede inş zorlanmam herkese başarılar dilerim :D

bu sene benim ilk senem olacak da bi sorum var. acaba üstten ders almak mümkün mü? hani gelecek seneyi biraz daha hafifletmek babından olabilir mi? cevaplarsanız sevinirim.

selam henüz 1. sınıftayım hatta su an anatomi dersınden caktım büte calışıyordum mola verdim malum anatomi zor bence:36_13_3:

merhaba arkadaşlar bende 3.sınıftayım 3 e kadar olan dersler hakkındaki yorumlarım:
1.SINIF: Bence bu sınıfın en bunalımlı dersi İNGİLİZCEydi zaten o 2 cilt kitabı görünce fenalaşılıyo sırf bu yüzden o derse hiç çalışmadım önceki bilgilerimle sınav oldum ve mucize gibi yılsonunda 50 ile geçtim ANATOMİ bence zevkliydi.
2.SINIF: TÜRKÇE SÖZLÜ VE YAZILI ANLATIM ile DİL KAVRAM GELİŞİMİYDİ iksinide anca bütünlemede verebildim.
3.SINIF: arsınavlara 3 ay kaldı ama ben daha tek bir derse bile çalışmadım artık yavaş yavaş çalışmaya başlıycam malum stajla birlikte 10 ders var bu yılın zor dersi galiba MATEMATİK VE FEN EĞİTİMİ..........
....................HERKEZE BAŞARILAR HEPİNİZE KOLAY GELSİN..........

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri