Siz isteyin biz röportaj yapalım

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Nihal EROĞLU
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:22
BENİMLE DE YAPABİLİRSİNİZ :))
hepimizin okul öncesi eğitim konusunda çok güzel bilgileri vardır eminim yani kiminle de yapılırsa fena olmaz diyorum...
tabiii merakla da bekliyorum

denisse' Alıntı:
KESİNLİKLE [size=medium]YELLOW(FATOŞ)[/size] İLE RÖPORTAJ YAPILMALI... BİZE DOĞU'NUN ZORLUKLARINDAN BAHSETMESİ AYRICA SON DERECE DONANIMLI MESLEK BİLGİSİ AÇISINDAN HEPİMİZE YARARLI OLACAĞI KANISINDAYIM...

SEVGİLER

bencede çok hoş olur yellow'la yapmak...

tubacım seni gerçekten tebrik ediyorum.pek çok yaşıtın bu konulardan bihaber yaşarken senin bu kadar duyarlı olman gerçekten hoş.anladığım kadarıyla röportajlar hala gerçekleşememiş.umarım yakında bu bölümde pek çok röportaj okumak üzere bizi bekler.teşekkürler

bengi olabilir mi acaba ??

okul öncesi genel müdürü Remzi İnanlı ile yapılmalı. Ankara'da bu işi yapabilecek birileri var mı acaba

aslında haklısınız o kadar çok sorunumuz var ki remzi inanlı forumu ziyaret edip öğretmen sorunları ve genel sorunlarımızı okusa bile yeter bizim için..
belki sesimizi duyarlar...

Prof. Dr. Gelengül HAKTANIR ankara üniversitesinde kendisi... doğuda birçok eğitim semineri düzenleyip bu alanda çoğu işi başarmış bir hocamız... kendisiyle eğitim seminerinde tanıştık... oldukça iyi bir röportaj yapılabilir kendisiyle...

Prof. Dr. Haluk Yavuzer İstanbul Üniversitesi, Hasan Âli Yücel Eğitim Fakültesi’nde öğretim üyesi...
imkan olursa kesinlikle yapılsın derim...

sitede meltem hocam musa hocam ve gamze hocam olsun...:))

çok mu oldum arkadaşlar...:)

bencede selçuk bey

yeni röpörtaj ne zaman yapılacak acabaa merakla bekliyorummm

artık röportaj yapılmayacakmı?

emel67 öğretmenle röportaj istiyorum...

selçuk bey ve ayrıca musa hocayla yapımalı...

pardon yha selçuk hocayla röportaj yapılmış görmedim.....ve ayrıca musa hocayla yapıldımı yapılmadıysa onunlada yapımasını istiyorum.........

walla kimseyi tanımdağım için fikrim yok şimdilik

prof.dr.fulya temel gazı un de

güncellensin sayfa diyorum yeni röportajlar yapılsın ne dersiniz

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri