Sivastan sevgiler...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan umrankaraman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:05
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@umrankaraman
Mrb. arkadaşlar ben yeni üyeyim ve sivas merkez ülkü ilköğretim okulunda görev yapıyorum.

mrb hocam hosgeldınız aramıza

Hoşbulduk arkadaşlar.Site gerçekten harika.Güzel paylaşımlarda bulunmak dileğiylee..

selam ben sivastan fatma burda görüşemiyoruz bari sitede takılalım zübeyde hanımda görev yapmıştık unutmuşundur belki

selam ben sivastan fatma burda görüşemiyoruz bari sitede takılalım zübeyde hanımda görev yapmıştık unutmuşundur belki

Unuturmuyum hocam tanıdık birilerini görmek güzel mirayı öp benim için

hoşgeldiniz hocam... yaşasın sivaslılar... hadi bu formu fethedelim...:)) burda sizi görmek çok güzel...

hocam ben suşehri ilçesinde kalıyorum... yalnız bir nedenden dolayı belli bir süre çalışmıyorum... görüşmek üzere...

Hoşbulduk Meryem öğretmenim tanıştık mı daha önce bilmiyorum.Tanışmak isterim.Fatma hocamla Zübeyde Hanımdan tanışıyoruz.Siz hangi okul ?

hocam ben henüz o mertebeye ulaşamadım numunede staj yapıyorum mevki neresiydi hocam ziyaretinize gelmek isterim ülküyü duymuştum ama mevk, bilmiyorum

Hocam kepenek cd.sonunda sola fidanlığa yol ayrılıyor hemen orda yada erkek imamhatipin arkası desem daha anlaşılır olur.Şuan ücretsiz izindeyim ama evim de aynı caddede beklerim hocam:congratulationscut4

merkez aziziye ilköğretim okulu anasınıfı

yıl sonu gösterisi sıkıntıları başladı hocam senin güzel fikirlerin oluyordu yardımcı olabilirmisin

ümran hocam meraba. bende sivaslıyım ve ülkü ilköğretim mezunuyum. benim güzel okulumdasınız.oranın apayrı hatırası vardır bende.şimdi tekirdağdayım.aramıza hoş geldiniz

ümran hocam meraba. bende sivaslıyım ve ülkü ilköğretim mezunuyum. benim güzel okulumdasınız.oranın apayrı hatırası vardır bende.şimdi tekirdağdayım.aramıza hoş geldiniz

Mrb. kusura bakmayın hergün giremiyorum.Ülkü i.ö gerçekten güzel bir okul beklerim.Hem tanışmışta oluruz.

yıl sonu gösterisi sıkıntıları başladı hocam senin güzel fikirlerin oluyordu yardımcı olabilirmisin

Fatma hocam bu msj bana mı bilmiyorum bu sene izindeyim ya hiç düşünmedim.Kaç yaş grubu?

merhaba,Bu okul yeni mi adını hiç duymamıştım daha önce,ben Sivaslıyım o yüzden sordum,bende Konyada çalışıyorum

sivasta okurken okulunuza gelmiştim.bi ödev için ordaki öğretmenden yardım almıştım.şimdi ben ankaradayım.selamlar sivas a

ben de sarıkayada görevliyim.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri