Sİvas yazacaklar puanlariyla beraber

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ehlen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:08
Karsın kötü olduğunu düşünme sakın.Doğu illeri içinde gayet iyi kalıyor.Sadece iklimi ağır.Herhangi bir sorun varsa karsla ilgili bildiğimiz kadarıyla cevaplayabiliriz.

alaca ben kendimden yüksek puanlıları görünce sakin olamıyorum :) karsı yazdılar mı acaba diye...gerçi çok kötü bir yer ama...vee nasip tabi..hayırlısı inş...

sakin hocam sİzde soylemeyİn merak etmeyİn olacak.ama cildiriyorum 60 li puani olanlar nasil yazar kİ sİvasin kÖyÜnÜ demİ mantikli dÜŞÜnÜrsek merkezyerlerŞİ yazmasi lazim.o yÜzden yuksek puanlara takilip tercİh degİŞtİrmeyİn.allahin İznİyle 40 a kadar herkes atanacak

öğretmenim eşim orda doktor benim..merkezde değil..çok zorlanıyor...kağızmanda...merkez iyi olabilir..ben gittim. kağzmana ...ve...bana da zor geldi..ama napalım ayrı düşmektense gideceğimm.

Adahanda caliŞtim ben cok memnundum yaza bİlİrsİnŞİz İstersenİz

sakin hocam sİzde soylemeyİn merak etmeyİn olacak.ama cildiriyorum 60 li puani olanlar nasil yazar kİ sİvasin kÖyÜnÜ demİ mantikli dÜŞÜnÜrsek merkezyerlerŞİ yazmasi lazim.o yÜzden yuksek puanlara takilip tercİh degİŞtİrmeyİn.allahin İznİyle 40 a kadar herkes atanacak

inş. alaca..haklısın tabiki kime neye göre güveneceğiz...ama su bir gerçek yüksek puanlılar var.. ve her birinin bir nedeni var...ama burda olup puanını şişirenlerde var... bu ayrımı burda yapmak zor..

onlar daa egolarını tatmin etsinler sadece...

biz sivas konu başlığında neler konuşuyoruzz : )

Haklısınız orası zordur duymuştuk.Kars ve Sarıkamış merkez iyidir ama diğer ilçeleri için pek bişey diyemeyiz.En azından eşinizin orada olması hayatı daha kolaylaştırıyor.Aynı şeyleri bizde yaşamıştık.Allah hepimizin yardımcısı olsun!

amin aminn dua edelimm :)

Ehlen arkadaŞim evet ben ruyadayim

internetten sitelerine girdim gerçekten vasat hayel kırıklığına uğredım 2 öğretmenli okul bile var afşinde aynı..

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri