Sivas gemereği yazan var mı?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan cagatay038
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:07
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@cagatay038
sivas gemereği tercihlerine yazan var mı varsa kaç puan tercihinizide kaçıncı sıradan yaptığınızı söylerseniz sevinirim. benim puanım 49

var ilk tercihim 46.477

benim sivaslı bir arkadaşım yazdı puanı 60 sınıf tekrarı yapmıştı 2. sıraya yazmış büyük iktimal ona gelir diye düşünüyorum.

benim sivaslı bir arkadaşım yazdı puanı 60 sınıf tekrarı yapmıştı 2. sıraya yazmış büyük iktimal ona gelir diye düşünüyorum.

sorun yok arkadasım olmassa diğer tercihlerim olur insallah hanisi gelirse

60 la ilk tercihine atanır bence

valla bu gemerek ne meshur ilçe oldu y aa böyle olduğunu bilseydim yazmazdım ya bosa gtti bi tercih

valla bu gemerek ne meshur ilçe oldu y aa böyle olduğunu bilseydim yazmazdım ya bosa gtti bi tercih

arkadasım fena bir yer değil bende oralıyım ama ben niğdeye yakın diye yazdım gelme ihtımalide düsük

hiç arastırmadım sadece arkasım ve kızkardesim orada diye yazdım orta nokta mutlaka yazılacaktı düsünemedim hayırlısı olsun ya

hepimiz icin hayırlısı olur insallah bu saatten sonra yapacak bir seyımız yok

bende yazdım puanım 50

kaçıncı sırada yaptın 12waw ?

8. tercihim gemerek

subaşı nı yazdım ama ne kadar olur bilmiyorum

suşehri pardon ark.

arkadaşım ben sivas suşehriliyim 1. tercihim suşehri 47. 580 ama ben geleceğinden ümitli değilim .BU MÜBAREK GÜNÜN HATRINA YÜCE ALLAH ,İNŞALLAH BİZİM İÇİN HAYIRLI OLAN YERLERE ATANMAMIZI NASİP ETSİN... AMİNNNNNNN

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri