Sitenin Bu Hali Sizce Nasıl

yazdığım yorumları gönder dediğimde yazmış olduğunuz mesaj az karakter içeriyor diye bir hata veriyor bu ne anlamadım,uzun notlarıma bile kısa diyor,sayfa başa dönüyor msj tekrar yazmak zorunda kalıyorum,sitenin bu hali karışık ve sorunlu bence,önceki hali daha güzeldi cıvıl cıvıldı,bu biraz sönük kalmış

site kullanım açısından şimdilik bana karışık geliyor ama dediğiniz gibi kullandıkça alışabiliriz. yalnızana sayfada seçilen renk göz alıyor ve beyni yoruyor.anasayfada ki yazılar turuncu.konular arasında ki mesafe de turuncu ve bu da şahsi görüşüm beni hızlı ve kolay şekilde yoruyor.farkında olmadan konulardan kopuyorum.ve başlıkları kaçırıyorum.

Sitemizin yeni hali ile ilgili soru öneri ve eleştirilerinizi yazarsanız sevinirim.ssaassrrre
hocam şimdiki halide güzel ve ben sürekli aynı kalmak yerine değişim olmasından yanayım fakat değişim derken figürler renkler bazı sayfa resimleri üzerinde değişimi kasdediyorum..fakat bazı çalışmaları bulamıyorum. mesela daha önce koymuş olduğumuz videoları seyrediyordum fakat şimdi:ggggdw:
Medeniyet yolunda başarı,yenileşmeye bağlıdır.(ATATÜRK)

Değişim iyide ,değiştikten sonra daha renksiz oldu ve karmaşıklaştı gibi geldi bana.

videolar nerede?yardım...

bana çok karışık geldi..alışmaya çalışıyorum .. ellerinize sağlık

site kullanım açısından şimdilik bana karışık geliyor ama dediğiniz gibi kullandıkça alışabiliriz. yalnızana sayfada seçilen renk göz alıyor ve beyni yoruyor.anasayfada ki yazılar turuncu.konular arasında ki mesafe de turuncu ve bu da şahsi görüşüm beni hızlı ve kolay şekilde yoruyor.farkında olmadan konulardan kopuyorum.ve başlıkları kaçırıyorum.

site bu haliyle çok güzel ve kullanışlı olmuş. kullanılan renk ve tonları uyumlu ve sade olmuş.kesinlikle gözlerimi ve beynimi yormuyor.emeğinize sağlık

Teşekkürler...
Çalışmayan bir bölüm olursa lütfen bildirin ki düzeltelim...

hala cevap yazamıyorum

bu hali güzel renkleri beğendim elinize sağlık ...............

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri