Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
şırnak merkezde 3 sene durduk ben memnundum öğretmenlik orda ilgi görür sevilirsiniz şartlarıda birçok yere göre iyidir benim temmuz atamasında tercihlerimin yarısı şırnaktı yarım puanla kaçırdım.atananlara hayırlı olsun
slm bende guclukonakta anasınıfı ogretmenıyım okulun guclukonakta en guzel okul ilcedede korkacak bişi yok buarada nerden gelıyosun?hayırlı olsun zumrem
hayırlı olsun merkezdesin arkadaşım ,korkulacak bşey yok,ben çok memnunum,sadecememleketine uzaklığı oluyor okadar.ama milli eğitim kadrosu süper,şimdiden çok şanslısın diyebilirim .
şırnakta en iyi gelişmiş olarak cizre sonra silopi idil merkez güçlükonak beytülşebab uludere diye gider bence karar sizin her yerde terör var artık sadece şırnak değil istanbulun göbeginde bile bomba patlıyor.bir tek saat 6-7 sonra dışarıya çıkamıyorsunuz o var doğuda...şırnakta çalışan birisi olarak söylüyorum sosyal hayat 0...