ŞirnaĞa atananlar buraya

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan tkzehra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:03
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@tkzehra
ŞirnaĞa atanan yada gÖrev yapan arkadaŞlar oralar nasil

Bende Şırnak Güçlükonak Osmangazi anaokuluna atandım okul ve ilçe hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurmusunuz?

şırnak merkezde 3 sene durduk ben memnundum öğretmenlik orda ilgi görür sevilirsiniz şartlarıda birçok yere göre iyidir benim temmuz atamasında tercihlerimin yarısı şırnaktı yarım puanla kaçırdım.atananlara hayırlı olsun

slm bende guclukonakta anasınıfı ogretmenıyım okulun guclukonakta en guzel okul ilcedede korkacak bişi yok buarada nerden gelıyosun?hayırlı olsun zumrem :)

ben izmirden geliyorum siz nerdesiniz

İstersen msn adresine gonder canim ben seni daha cok bilgilendireyim

mkm35@hotmail.com bana burdan yazabilirsin şimdiden teşekkürler güçlükonak mağduru

şırnaks uludere zübeyde han.anaokuluna atandım,yardımcı olursanız sevinirim

hayırlı olsun arkadaşlar

hayırlı olsun merkezdesin arkadaşım ,korkulacak bşey yok,ben çok memnunum,sadecememleketine uzaklığı oluyor okadar.ama milli eğitim kadrosu süper,şimdiden çok şanslısın diyebilirim .

mehtapcan kaçla atandın ?
kadrolu msn

şırnakta en iyi gelişmiş olarak cizre sonra silopi idil merkez güçlükonak beytülşebab uludere diye gider bence karar sizin her yerde terör var artık sadece şırnak değil istanbulun göbeginde bile bomba patlıyor.bir tek saat 6-7 sonra dışarıya çıkamıyorsunuz o var doğuda...şırnakta çalışan birisi olarak söylüyorum sosyal hayat 0...

Bende İdil'e geliyorum arkadaşlar. dbasaraner hocam sizinle yazışmıştık zaten,çok sağolun, içimi rahatlatmıştınız.Fikirlerinizede katılıyorum ayrıca,tayinim İstanbulada çoksa ancak bu kadar gerilirdim.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri