Sınıfımızda sayılarrr ve evcilik köşesiiiiii

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ayhabi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:12
teşekkürler ,rica ederim

teşekkürler güzel olmuş

herşey iyi güzelde benim bildiğim anasınıflarında köşeler ve sınıf süsleme resimleri çocukların boylarına göre yapıştırılır.ama bakıyorumda hepsi nerdeyse tavanda yapılmış.birde en güzeli çocuklarla beraber yapılanlar değilmi....yani örnek vermek gerekirse sayı köşesinin tavanda ne anlamı var...çocuk nerden farkedecek anlamadım...hayır eğer bi anlamı varsa paylaşın bizde bilelim..

güneşi ve bulutları çok beğendim elinize sağlık teşekürler

herşey iyi güzelde benim bildiğim anasınıflarında köşeler ve sınıf süsleme resimleri çocukların boylarına göre yapıştırılır.ama bakıyorumda hepsi nerdeyse tavanda yapılmış.birde en güzeli çocuklarla beraber yapılanlar değilmi....yani örnek vermek gerekirse sayı köşesinin tavanda ne anlamı var...çocuk nerden farkedecek anlamadım...hayır eğer bi anlamı varsa paylaşın bizde bilelim..

Gerçek hayattada herşey çocukların boyuna göre dimi arkadaşım,sınıfta bazı şeyler görsellik katmak amacıyla bazılarıda çocuğun kullanımına yönelik hazırlanır,bunu sınıfta öğretmen ayarlar..Anladığım kadarıyla öğretmen değilsin kafan basmamış .Basması içinde ben sana açıklama yapmak zorunda değilim..Hııı bu arada tavanla duvarı ayıramayan birisine ne açıklama yaparsan yap,.......boşunadır canımm.Paylaştım anlayabildiysen tabi.Sizin soruş tarzınızla ancak bu kadar açıklayabildim.

sayılar bir harika

Emeğe saygı duyan,herkese teşekkür ederim..........................................

çok hoş olmuş :-))))

Paylaşım için teşekkürler..

Çok güzel gerçekten çok teşekkürler..:):)

çok hoş olmuşlar ellerinize sağlıkkkk....
benim bir isteğim olacak: ya biz okulda oyuncak yapımı dersinde tahtalarla çocuklara sayıları öğretmek için bir etkinlik yapacağız ...ne olurrrr bana yardımcı olunnn bu aralar çok yoğunum yapmakta birşeyler düşünemiyorum . bana yardımcı olursanız çok memnun olurummm:(

teşekkürler

sayılar çocukların boylarını göre çok yukarıda olmuş..çocukların boylarını göz önünde bulundurduğumuz da o kadar yukarı bakmak onlar için zor olur ve uzun süre bakmazlar, ilgileri dağılır ve yapılıp asılan sayılar çocuklara yarar açısından amaçlarına ulaşamaz.sadece güzel bir süslemeden ibaret olur.

ama yarar sağlama gibi bir amacı yoksa süsleme içinse güzel hakkını da yemeyelim.

teşekkürler...

teşekkürler

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri