Sınıfıma isim arıyorum

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan miray85
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:03
Ben bu yıl çocuklara öneride bulunacağım isim konusunda,çevreciler,kutuplar sınıfı,Küresel sınıf gibi farklı isim seçerek en azından çocukların ve de kendi çevremizde bulunan insanların dikkatini ufacıkta olsa bu sorunlara çekebilirsem ne mutlu......diye düşünüyorum ne dersiniz arkadaşlar aklımdan böyle geçiyor...Düşüncelerinizi bekliyorum.

minik mantarlar, deniz yıldızları, kar taneleri

papatyalar,uğurböcekleri,yunuslar,arılar

ben deniz yıldızları koyucam sınıfımın ismini

yağmur damlacıkları,kar taneleri,yapraklar sınıfı

uçan balonlar..

bende UĞUR BÖCEKLERİ diye düşünyorum :))

yıldızlar..uğur böcekleri

benim de daha yok

Arkadaşlar 6 yaş sınıfı için denizdeki canlılar ile ilgili bi sınıf ismi bulmam lazım bana bu konuda yardımcı olabilirseniz çoook sevinirim.

Kardelenler, Papatyalar, Gelİncİkler, MenekŞeler, Yildizlar, Laleler, Şİrİnler...

çalışkan eller, hızlı kaplumbağalar:) sevimli ördekler, su kurbağaları, parlayan gözler, umarım işnize yarar.

denizdeki canlılar( su kurbağaları, denizanası:), minik balinalar,) hocam biraz daha düşünüp daha yaratıcı bişeyler gönderirim

Şekerler sınıfı olduk biz bu sene...
Öğrencilerimin söylediği diğer isimler de; Kartopu, kardan adamlar, balıklar, damlalar ,beyaz bulutlar,mavi bulutlar, çiçekler, güller, kalpler ve şekerler sınıfı.

minik yıldızlar
küçük adımlar

sevgi pıtırcıkları afacanlar minik kalpler yaramaz civcivler inci tanesi küüçük bilginler bücürükler cimcimeler parlayan yıldızlar pamuk şekerler küçük dahiler çocukça düşler bal böcekleri kar taneleri umut ışıkları sevgi damlaları pembe düşler küçk kalptenbüyükhayaller şimdilik bukadar

Sinifinizin İsmİnİ Koyunca PaylaŞirsaniz Sevİnİrİm

melekler,uğur böcekleri,balonlar,papatyalar,kardanadamlar,kuğular,uçurtmalar,kelebekler,güneşler,gelincikler...

benim sınıfımın adı ise AFACANLAR SINIFI

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri