Sınıfa Leylek Geldiii :)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Tuba TÜRK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:28
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
3
@Tuba TÜRK
Bu leylek yuvasıNI, bahar topuna kardeş etkinlik olarak yaptık :) "Bahar topu" muzu hatırlayan arkadaşlar farkediceklerdir; malzemeler aynı...Yani, gövde kısmı, elektrikli ısıtıcı ayağının kutusundan, üst kısmı da, yarım bir yerküreden :) içine de biraz saman doldurduk, leyleği ben çizdim (ördeğe benzediğinin farkındayım) , çocuklar boyamaları yaptı...Aslında, yerkürenin dış kısmı görünmesin diye yine samanlarla kaplıcaz ama çocuklar sabırsız davrandılar, "öğretmenimm, hemen koy bunları internete" diye :) buyurun leylek yuvamızzz...

Ekli dosyalar

• 101_0449.jpg
    101_0449.jpg
    44.6 KB · Görüntüleme: 24
  • 101_0451.jpg
    101_0451.jpg
    68.4 KB · Görüntüleme: 70
  • 101_0450.jpg
    101_0450.jpg
    38.6 KB · Görüntüleme: 19
Tebrikler hocam çok güzel olmuş. :D

teşekkür ederizzz :)

teşekkürler paylaşım için.

Ellerinize sağlık hocam:)paylaşım için de tşk...

rica ederim efendimmm :)

Harika olmuş:) Ellerinize sağlık.

teşekkürler :)

bizim leyleklerinn annesini bulduk hocamm :) seviyorumm bu forum sitesinii :) ellerinize sağlık

haklısınız hocam :) bugün çocuklara," çocuklar, biliyor musunuz, bizim leyleğin bebeklerini buldum" dedim...bana demezler mi, "öğretmenimmm, hani bebekleri leylekler getirmezdi" diye ??? :20: yani aslında "bebek" değil de, "yavru" kelimesini kullanmam lazımdı,sağolsunlar açık bulunca, hemen lafı yapıştırıyorlar :) ayrıca teşekkürler :)

haklısınız hocam :) bugün çocuklara," çocuklar, biliyor musunuz, bizim leyleğin bebeklerini buldum" dedim...bana demezler mi, "öğretmenimmm, hani bebekleri leylekler getirmezdi" diye ??? :20: yani aslında "bebek" değil de, "yavru" kelimesini kullanmam lazımdı,sağolsunlar açık bulunca, hemen lafı yapıştırıyorlar :) ayrıca teşekkürler :)

çook güzell bir anı olmuş hocam sizin için :) :)

gerçekten de öyle oldu hocam...böyle komik, enteresan olayları, elimden geldiğince, yazıp, not etmeye çalışıyorum ama anca yetişiyorum :)

gerçekten de öyle oldu hocam...böyle komik, enteresan olayları, elimden geldiğince, yazıp, not etmeye çalışıyorum ama anca yetişiyorum :)

:) :) çokk güzell...hatta yetiştiremezseniz bile normaldir çünkü her dakika komik enteresan olaylarla karsı karşıyayız :) :)

işte o yüzden yetiştiremiyorum :)

Hocam bitti mi bu etkinlik? Bitmiş halinin fotosunu istiyorum ona göre. :)

Bu arada benimkilerden biri de bugün bayağı saçma sapan bir laf söyledi bugün. 3-5 dakika güldüm. Ama lafı unuttum. :)

:) :) :) bitermi hocamm bu şamataa :) :) çook güzell anılar ya :)

mustafa hocam, etkinlik bitti ama biz de bittik :16: heryer saman oldu, yapıştırma konusunda da zorlandık biraz :) ama değdi bence... fotoğrafa gelinceee,,, makineyi 2- 3 günlüğüne bir arkadaşa ödünç verdim, alır almaz paylaşıcam ... ayrıca sizin olay da güzelmiş,,,çocuğa hak vermemek elde değil :)

çok güzel olmuş hocam emeğinize sağlık...

teşekkür ederizz :)

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri