gokce038 9 Temmuz 2007 kelebekli pano muhteşem olmuş paylaşım için teşekkürler önümüzdeki eğitim yılında kullanacağım mutlaka 🙂
esradnlr 9 Temmuz 2007 gokce038 şunu yazdı:kelebekli pano muhteşem olmuş paylaşım için teşekkürler önümüzdeki eğitim yılında kullanacağım mutlaka 🙂 teşekkür ederim.kolay gelsin🙂
fog 9 Temmuz 2007 Saygı değer büyüklerim paylaşımlarınız çok güzel ve yararlı. Teşekkürler ve saygılar.
bahh 14 Temmuz 2007 Sınıf mevcudu panosuna bayıldım hocam🙂 Harika olmuş yaa.Emeğinize sağlık.Ayrıca bizimle paylaştığınız içinde teşekkürlerr..
esradnlr 14 Temmuz 2007 bahh şunu yazdı:Sınıf mevcudu panosuna bayıldım hocam🙂 Harika olmuş yaa.Emeğinize sağlık.Ayrıca bizimle paylaştığınız içinde teşekkürlerr.. güzel sözlerin içib ben teşekkür ederim 🙂
döne 6 Ağustos 2007 kelebeklerı ben buyıl sınıfımda yaptım cok begenıldı paylasım ıcın tesekkurler yapılmaya deger bı calısma gercekten dıgerlerınde cok hos saol:🙂
pinkberry 17 Ağustos 2007 kelbekli pano çok güzel olmuş emeğinize sağlık bnede uygulamayı düşünüyorumm ordaki çocuğun kalıbı varmı acaba teşekkürler
yakari_59 3 Eylül 2007 ARANIZA YENİ KATILDIM BEN HARİKA Bİ ÇALIŞMA OLMUŞ KELEBEKTEN SINIF GRAFİĞİ VE MEVSİM TABLONUZ YENİ ÜRÜNLERİNİZİ İZİMLE PAYLAŞMAYA DEVAM EDERSİNİZ İNŞ. HOCAMM:110103_aphextwinz_p