Sınıf Mevcut Grafiği, Boy-Kilo Grafiği, Hava Grafiği, Sayı Grafiği, Renk Grafiği, Şekil Grafiği, Davranış Değiştirme Grafiği, Diş Grafiği

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan neseli
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:07
sınıf mevcut grafiğine ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim.. :))))

teşekkürler..

arkadaslar cumartesiye kadar bana doy grafiği örneği lasım ilginç oljak lütfen yardım edin eğer bulursanız yazın lütfennn
:362jf:

ya boy grafiğine başka nasıl resimler koyabilirim:congratulationscut4

daha önce istendiğini biliyorum baktım ama hocamız farklı ilginç bişeyler istedi hep zürafa var onlarda bilindik

genede teşekkürler

bana acilen boy grafiği lazım lütfennn yardım edinn

arkadaşlar planların kalktığına dair bir yönetmelik vardı sitede ama bulamadım biliyorsanız hangi yönetmeliğin kaçıncı maddesi yazar mısınız

bana hava grafiği gerek arkadaşlar yarımcı olursanız tşklr sitede vardı ama onu arkdaşlar yaptı farklı bişeyler istiyorum :)

emeğinize sağlık çok güzel grafıklerr :) sıtede yeni olduğum için arama yapmakta zorluk cekıyorum bana çokkk yardımcı oldunuz:):):):)

emeğinize sağlık çok güzel grafıklerr :) sıtede yeni olduğum için arama yapmakta zorluk cekıyorum bana çokkk yardımcı oldunuz:):):):)

önemli değil ne demek yardımcı olabildiysek ne mutlu bize:))güle güle kullanın:))

arkadaşlar çocuklara olumlu davranışlar kazandırmak için farklı davranış garfikleri arıyorum.ben genelde elma ağacı ve yıldız panosu kullanıyordum.farklı uygulamalar kullanan varsa paylaşırsanız sevinirim...:egg61nb:

teşekkürler

arkadaşlar sınıfıma çocukların resimlerini yapıştırabileceğim farklı bir boyama arıyorum forma bi göz attım ama dikkatimi çekmedi yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler..:36_3_12:

teşekkürler arkadaşlarr...

slm sınıf için sayı ve şekil kavramı birarada olan grafiğe ihtiyacım var şimdiden tşk.

forumda daha önce wini poohlu bir mevcut grafiği görmüştüm yapmak istiyorum fakat şimdi arıyorum bir türlü bulamıyorum ara linkini kullandım yine de bulamadım grafik sayfalarını günlerdir tek tek bakıyorum bir hafatdır bu grafiği arıyorum okul bitecek neredeyse::lütfen yardımcı olabilirmisiniz?

tabiki hiç ulaşamazsam o grafiğe en azından wini poohm olmuş olur :)teşekkürler çabanız için.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri