Sınıf da oyuncak günü

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan su2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:44

su2

Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@su2
Haftada bir gün çocukların paylaşma duygularının gelişmesi kendi oyuncakları gibi sınıf oyuncaklarını düzgün kullanma alışkanlığı kazanmaları etkinliklere değişiklik katmak için evden oyuncak getirmelerine izin veriyorum..
Haftanın bir gününü belirledik o gün getirmek isteyenler getiriyorlar.Onun dışında getirilmiyeceğini konuştuk getieseler bile dolabıma kaldırıyor giderken veriyorum...

BİRBİRLERİNDEN ÖZENİRLER DİYE SORU İŞARETLERİ OLMUŞTU ama zaten kalem boya farklılıkları kıyafetten monta etikete kadar muhakkak kendileride olmayan şeyler oluyor.Yaşamda bunlarla karşılaşıyorlar zaten..Okulda görmese bile arkadaş ortamında görüyordur.zaten benim çocukların ekonomik seviyeleri yaklaşık aynı bakıyorum aynı tarzda oyuncaklar geliyor.
SINIFINIZDA UYGULAMANIZI TAVSİYE EDERİM.Çocukların hoşuna gidiyor ve daha sakin oynuyorlar o gün.

bence çok güzel bir fikir.ben bu konuda çok zorlanıyordum .inş uygularım.aynı zamanda bu güzel fikriniz için teşekür ederim.

Biz sınıfta CD günü, Kitap ve oyuncak günü düzenliyoruz.Çocukların çok hoşuna gidiyor.Paylaşmayı çok iyi öğreniyorlar.Herkese tavsiye ederim...
Su bizle paylaştığın için teşekkürler:):)

ben uyguluyorum,paylaşma sorunu olan öğrencilerde etkili olduğunu gördüm bende tavsiye ederim

Ben cuma gününü oyuncak günü yapıyorum.o gün sadece evden getirdikleri oyuncakla oynuyorlar.ama dikkat ettim kendi oyuncakları ile değil birbirlerinin oyuncağı ile oynuyorlar.

biz renk günü de yapıyoruz tavsiye ederim bi renk söylüyosunuz çocuklar aynı renk giyniyolar ve böylece renkleri öğrenmiş oluyolar

teşekkürler.. seneye bunlardan birini deneyeceğim..

arkadaşlar yaptığınız çalışmalar süper bencede çok faydalı olur.inşallah birgün imkanları daha iyi bir okulda çalışırsam ya da ülkemizdeki tüm okullar eşit şartlara sahip olursa(bu daha güzel bir fikir oldu:) )ben de uygularım...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri