Sınav sonucu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan durt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:17
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@durt
Selam Arkadaşlar,
Bu yıl gerçekleştirilen üniversite sınavına bende katılanlardanım ek puanlı puanım 251,..küsür.Sizce okulöncesi öğretmenlik bölümüne yerleştirilebilirmiyim? ama tabi bu arada ben 1997 mezunum bana sıra gelirmi dersiniz
teşekkürler ,umarım herkes istediği bölüme yerleşir.:)

merhaba bende bu sene 314 puan aldım okul öncesi açköğretim istiyorum sizce hiç şansım yokmu puanlar düşücek diyorlar 10 puan düşermi

merhaba bende bu sene 314 puan aldım okul öncesi açköğretim istiyorum sizce hiç şansım yokmu puanlar düşücek diyorlar 10 puan düşermi
eğer e.a lık puanınsa bu gayet iyi. tavsiyem tercihlerde sadece batıya bağlı kalma aöf den de bu bölümü tercih edersin. hakkında hayırlsı olur inş.

sözel puanım 314 e.a 288 zaten açıköğretim istiyorum teşekürrler inşallah olur

geçen sene 315 puanla aldı açıköğretim bu yıl 320 den aşağı olmaz puanlar bence her yıl artıyo bizim bölümün puanı çünkü

geçen sene 324 le aldı

Arkadaşlar bu sene SÖZEL: 299 E.A. 278 puanla yerleşemedim açıköğretime..
2. yerleştirmelerde yine şansım olmayacak herhalde değil mi...

Fikirleriniz varsa paylaşımlarınız için şimdiden teşekkürler.

ben bu sene oss sınavına gırdım ılk tercıhlerımde gelmedıı bı yer.sımdı ıkıncı tercıhlerı beklıyorum ayın bırındede ıkıncı tercıhler baslıyo fakat bı sorunum varr,fatih unuversıtesı cocuk gelısımı yazıcam ama ben ealık(turkçe matematik) cıkıslıyım,cocuk gelısımıde sozelden alıyo ogrencı cok arastırdım bu konuyu ama bı tulu bulmadımm.sozelden aldıgı ıcın ben gırebılırmıyım lutfen yardım edın bana..sozelden ogrencı alması problem olurmu benım ıcın.cvpları en kısa zamanda beklıyorum umarım sevındırıcı haberler alırım

Arkadaşlar hepinize merhaba,
daha öncedende belirtmiş olduğum gibi bende öğretmenlik okumak istiyorum.ama yine aldığım puan yetmedi aıköğreti dış ticaret yerleştirilme yapılmış ama en çok kararsızım tekrar çalışıp sınava girsemistenilen puanı alablirmiyim bilmiyorum neolur yardımcı olun ne yapayım sizce bu saatten sonra yapabilirmiyim?
teşekkürler.....

merhaba hilal34 sen eşit ağırlıktan kastın düz lise çıkışlıysan çocuk gelişimine girme sanşın çok zayıf,çünkü önce o bölümün meslek lisesi mezunları kabul edilir eğer boş kontenjan kalırsa düz lise çıkışlılar kabul edilir ki bu da artık zor ihtimal.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri