Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar moralinizi bozmak istemem ama bu dilekçeleri kimse kaale almaz çünkü araya bilerek bayram sokulmak suretiyle sınav düzenlendi bayramdan hemen sonra bir atama meşgalesi yaptılar kendilerine,hemen akabinde sözleşmeli başlatıcak ve hepimizin ağzına susturucu takmaya devam edeceklerdir...
arkadaşlar bende sınav iptal olunca harıl harıl ders çalıştım ve tam 40 net arttırmışım sonuç hüsran önce 40ardından da 42 ye çıkmış 40 nete 2 puan
arkadaşım 2009 benim netimden genel kütürü 5 tane fazla iken 67 almış çıldırmamak elde değil aslında bizim bireysey dava açmamız da bişey getirmez bu konunda büyük sendikalar tarafından mahkemeye götürülmesi daha fazla ses getirir sanırım .GEÇMİŞ OLSUN hepimize
ösym yi aradım ben itiraz dilekçesi yazdım ama hala sonuç alamadığımı söyledim tc nomu istedi bir bayan pc den baktı onay bekleniyor dedi.şuan atamalar var belki atanacak durumdayken atanamıyacağım dedim.haklısınız dedi ama benim yapacağım birşey yok normalde yasal olarak 15 gün içinde size cevap verilmesi gerekirdi dedi.bunu sizinle paylaşmak istedim
evet arkadaşlar yasal olarak 15 gün içinde cevap yazmaları gerekiyordu olumlu ya da olumsuz ben de atansam da atanamasam da dava açacağım araştırıyorum şu an yetti aptal yerine koydukları