Sınav sonucu için ösym dilekçe

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beniş
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:07
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@beniş
arkadaşlar yenilenen sınavıv sonucuna itiraz için dilekçe gönderen yokmu ben yarın göndericem bakalım ne diyecekler

Hocam ben dİlekÇemİ 22 kasim da verdİm hala cevap beklİyorum

31 temmuzdakİ sinavdan tam 1 net eksİk olmasina raĞmen 8 puaim dÜŞtÜ İptal edİlen sinavdan 52 almiŞtim Şİmdİ İse 43

sİnİrlerİm Çok bozuldu dİlekÇeden bİr Şey ÇikacacaĞini sanmiyorum ama bunun sonucunda dava aÇmayi dÜŞÜnÜyorum .ÇÜnkÜ zaten

kopyacilar genel kÜltÜrde de kopya Çektİ Şİmdİ hepsİ bİzİ geÇmİŞ durumda ne demek sadece eĞİtİm bİlİmlerİnİn İptalİ haksizliĞin danİskasi .

Ösym nİn sayfasinda genel dİlekÇe ÖrneĞİnİn Çiktisini alip doldurmaniz gerekİyor ve bİr de evrak numarasi almaniz

arkadaşlar ösym sayfasından dilekçe örneğini alıyosun evrak referans nosu bireysel başvuru sayfalarınızda var ziraat bank 5 tl yatırıp dilekçeyi gönderiyosun yanlız dilekçenizi iadei taahütlü gönderirseniz daha çabuk cevap geliyomuş

Bende İtİraz dİlekÇesİ gÖndereceĞİm 12 puan dÜŞmÜŞ bu kadar olamaz

22 kasımda bende itiraz dilekçemi yazdım aps ile gönderdim ama hala sonuç alamadım cevap alan var mı acaba?

Arkadaşlar moralinizi bozmak istemem ama bu dilekçeleri kimse kaale almaz çünkü araya bilerek bayram sokulmak suretiyle sınav düzenlendi bayramdan hemen sonra bir atama meşgalesi yaptılar kendilerine,hemen akabinde sözleşmeli başlatıcak ve hepimizin ağzına susturucu takmaya devam edeceklerdir...

Hocam ben dİlekÇemİ 22 kasim da verdİm hala cevap beklİyorum

31 temmuzdakİ sinavdan tam 1 net eksİk olmasina raĞmen 8 puaim dÜŞtÜ İptal edİlen sinavdan 52 almiŞtim Şİmdİ İse 43

sİnİrlerİm Çok bozuldu dİlekÇeden bİr Şey ÇikacacaĞini sanmiyorum ama bunun sonucunda dava aÇmayi dÜŞÜnÜyorum .ÇÜnkÜ zaten

kopyacilar genel kÜltÜrde de kopya Çektİ Şİmdİ hepsİ bİzİ geÇmİŞ durumda ne demek sadece eĞİtİm bİlİmlerİnİn İptalİ haksizliĞin danİskasi

hasıbetunç hocam benımde ıptal edılen 52 son sınav 42 sızın genel yetenek genel kultur kaç?bende gecen dılekce gonderdım cevabı sınav gectıkten sonra geldı hıcbır sekılde bır sonuc cıkmadı zaten herkese aynısını gonderıyorlar bu seferde bosuna ugrasmıcagım

sinirden ağlıyorum ders çalışma iştahım kalmadı 10 net artırdım 8 puan düşük geldi

aynen bende 9 net fazla yaptım 10 puan düştü
napcam bilmiyorum

arkadaşlar bende sınav iptal olunca harıl harıl ders çalıştım ve tam 40 net arttırmışım sonuç hüsran önce 40ardından da 42 ye çıkmış 40 nete 2 puan
arkadaşım 2009 benim netimden genel kütürü 5 tane fazla iken 67 almış çıldırmamak elde değil aslında bizim bireysey dava açmamız da bişey getirmez bu konunda büyük sendikalar tarafından mahkemeye götürülmesi daha fazla ses getirir sanırım .GEÇMİŞ OLSUN hepimize :(

dilekçesine cevap alan var mı arkadaşlar bana hala gelmedi de... =((

ösym yi aradım ben itiraz dilekçesi yazdım ama hala sonuç alamadığımı söyledim tc nomu istedi bir bayan pc den baktı onay bekleniyor dedi.şuan atamalar var belki atanacak durumdayken atanamıyacağım dedim.haklısınız dedi ama benim yapacağım birşey yok normalde yasal olarak 15 gün içinde size cevap verilmesi gerekirdi dedi.bunu sizinle paylaşmak istedim

evet arkadaşlar yasal olarak 15 gün içinde cevap yazmaları gerekiyordu olumlu ya da olumsuz ben de atansam da atanamasam da dava açacağım araştırıyorum şu an yetti aptal yerine koydukları

benimde 11 puan farkım olmuş maalesef

benim 20 net fazlam var 3 puan da puanım düştü ceza gibi''sen nasıl 20 net fazla yaparsın bakiiim zaten kopya da çekmemişsin al sana -3 !''

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri