Sigarayı bıraktım kıvranıyorum

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan baysaltayfun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:14
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@baysaltayfun
sigarayı bıraktım ama kıvranıyorum her an aklımda ara ara içme isteği giidp paket alıp 1 tane içsem diyorum sonra yapma diyorum çok zor geçiyor bu günler biraz daha kendime sahip olmayım içmeyeceğim içmeyeceğim

hocam sizi tebrik ederim ve eminim başarıcaksınız. zaten en büyük ve önemli adımı atmışsınız.emin olun gerisi gelicektir. hocam size tavsiyem nikotiinli sakızlar var onlardan alın. sigara içme isteginiz oldumu bu sakızı çiğneyin eminim yararını görüceksiniz. ben gördüm:)) koolay gelsin

güzel kararınız için tebrik ederim.bırakmak kolay değil ama bırakınca sonucu harika olacak.kendinize daha bi güveneceksiniz,ilk kendinize sonra ailenize sonra insanlara zararlı olmayacaksınız.allah sabır ve sebat versin...

BaŞaricaksinizzzzzzzz İnaniyoruz Sİze....yaninizdayiz Hocam

hepinize çok teşekkür edrim arkadaşlar okudukça destek alıyorum inanın snki sizlere borcum var ve içersem kötülk edecekmişim gibi hissediyorum ve şu ana kriz anındayım su içiyorum sürekli bişeyler yiyirum kilo alcam boşa gidecek yaptığım sporlar 11 sene sonra bırakmak inanın çok zor geliyor hep aklımda tadını ve kokusunu hep hissediyorum ara ara sinirlenip etrafa şataşıyorum ama başarıcam içmeye bilirim 2. gün bugun

benim baca gibi tüten kocam bıraktıysa herkes bırakır demektir...herzaman herkese söz verirdi içmicem diye ama birtürlü beceremezdi..en sonunda "Allah'ım sana söz veriyorum ve yemin ediyorum bir daha sigara içmicem" dedi...diyiş o diyiş...artık içmek istediğinde onu durduran şey ne can korkusu nede başkasına verdiği söz..tamamen Allah korkusu...ona buna verdiği sözlere benzemiyo bu sıkıysa içsin bakalım..ve tam 8 aydır bir fırttt bile çekmedi...eski günlerine o kadar pişmanki..

hocam eminim sizde başarıya ulaşacaksınız...unutmayınki canınız size emanet ve emanete hıyanetlik etmeyin...yoksa bu vebalin altından kalkamazsınız...

paket önümde hiç açılmadı ben ona o bana bakıyor ve açmaya niyetlendiğimde seni terkediyorum diyorum allahım sabır ver yardım et

özellikle sigara içenlerin arasında bulunup inatla kendimi zorluyorum yanlızken paketle hesaplaşıyroum ne garip psikoloji ya kendimi tanıyamıyorum

özellikle sigara içenlerin arasında bulunup inatla kendimi zorluyorum yanlızken paketle hesaplaşıyroum ne garip psikoloji ya kendimi tanıyamıyorum

Fazlada Bulunmayın Hocam Şeytan Bu Çeler walla aklınızı =)

3. günde bitmek üzere.hüsnanın da dediği gibi daha çoooooook günler geçecek inşallah.yanınızdayz hocam.ama bence onu hatırlatacak herşeyi kaldırın paket gözünüzün önünde dürmasın.

evet 3.gün bugun ne pakete baktım nede sigaralı ortamda bulundum ve yapmadım yaramaslık arkadaşlar ama bugun biraz daha az fakat daha sık krizler yaşadım çok zor oluyor ama destekleriniz bana cesaret veriyor...hüsna cım umarım 1 ay1 sene derken ben tamamen kopmuşum aklıma bile gelmez olmuş bunu artık istiyorum...Bugun spora gittim bıraktıktan sonraki ilk seanasımdı ve mükemmel geçti nefesim öncekiler kadar tıkanamdı başaracam inanıyorum

bu arada hüsnacım gül içinde çok teşekkür edrim harika bir motive tamda beynim sigara sigara diye kıvranırken ....bu gülü almam lazım:))))))))))

içemeyeceğim ieçmeyeceğim ieçmeyeceğim

bunun için çabalıyorum

içmeyeceğim içmeyeceğim yazcakken neler yazmışım

4.gün başladı ve daha iyiyim şu an

az kaldı hocam sabredin ilk haftadan sonra aklınıza bile gelmez sonunda iyiki bırakmışım diyeceksiniz emin olun

4.gün başladı ve daha iyiyim şu an

Bütün yorumları okudum da acaba noldu diye okurken 4. günü gördüm de nasıl sevindim şimdi, gerilmiştim birden rahatladım:) aferin size hocam tebrik ediyoruum:)

buraya hergün içmedim yazmak çok hoşuma gidiyor annem ve eşim bıraktığıma o kadar seviniyorlarki...ama bugun daha rahattım itiraf edyim daha az krizler yaşadım günden güne azalacak herhalde vücut kendini 6 yada temizliyor diye duymuştum ama....artık 6 ay boyunca buraya hergün yazarmışım ne olur ama kesin o zaman site yöneticileri (gerçi meryem hocam burda destekcim ama)beni siteden yasaklra herhalde:))))

inşallah meryemcim çok saolasın 5.gün ve desteğinizle atlatacam sitede okuduğum yazılara göre 14 gün çok kritikmiş ama daha sonrası varmış tabi....anne olmak istiyorum ama önce sigarayı bırakmam lazım yoksa anne olmam çok zor

oyoyo harikasınız valla madem böyle bi düşünceniz var bu sigarayı bırakmanız için en büyük neden haydi darısı 14.güne ..daha ne günler geçicek :)

:))amin..tabi hüsnadan alacağım güller ve sizlerden aldığım destekte es geçeilecek gibi değil hani...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri