SİGARAYI BIRAKTIM :D

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan aaylin_21
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:17
MELİKEM' Alıntı:
BEN EŞİMLE YEŞİLAY'A ÜYEYİM!
BÖYLE ÖNEMLİ BİR TOPLULUĞA ÜYE BİRİSİNDEN ALKIŞ ALMAK SENİ MUTLU EDER SANIRIM! ARAMIZA DÖNDÜĞÜN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM! SELAMLAR!
:thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::36_15_4:

mutlu etmez olurmu onurlandırırsın beni...
çok saol melike..
buda benden sana :36_3_12:

tebrikleeeeeer

çok teşekkür ederim arkadasım.....

TEBRİKLERRR....inşallah birdaha başlamassın....allah sigarayı bırakmak isteyen herkese sigarayı bırakmayı nasip etsin... içmeyenlere de içmeyi nasip etmesin inşallahh

başarıyorummmm 1 ay 3 gün oldu sürmedim ağzıma :D:D:D:D
olallalalallalaalaallaaaa:D:D:D:D

Canım yaaaa bende 1,5 hiç içmedim bıraktım ama sonra dayanamayıp tekrar başladım.:(:(:(
Gerçi tekrar bırakmayıda hiç düşünmüyorum...:D:D:D
Seni tekrar tebrik ederim canım.:)

ben hiç kullanmadım sigara içenlere de allah yardım etsin madde bağımlılığı kadar kötü bişey yok sürekli aklınızda o mola sigara molası içmeyen herkesi tebrik ediyorum hadi bu bölüm sigarayı bırakma bölümü olsunn.......

aaylin_21' Alıntı:
başarıyorummmm 1 ay 3 gün oldu sürmedim ağzıma :D:D:D:D
olallalalallalaalaallaaaa:D:D:D:D

tebrikk ederimm ciciii...kocaman kocaman alkış sanaa..süpersinn..mükemmelsin sennnn.....

gokben' Alıntı:
Canım yaaaa bende 1,5 hiç içmedim bıraktım ama sonra dayanamayıp tekrar başladım.
Gerçi tekrar bırakmayıda hiç düşünmüyorum...
Seni tekrar tebrik ederim canım.

ya gökbencimm yaa sendee bırakk nolurrr:(:(kendinn için..bizim içinn..eylemm içinn....

o_tugba_o' Alıntı:
ben hiç kullanmadım sigara içenlere de allah yardım etsin madde bağımlılığı kadar kötü bişey yok sürekli aklınızda o mola sigara molası içmeyen herkesi tebrik ediyorum hadi bu bölüm sigarayı bırakma bölümü olsunn.......

tebrikler tubacımm..en iyisinii sen yapıyosunn..kullanmamakk en güzelii..

evett tubanında dediği gibi burası SİGARAYI BIRAKANLAR bölüümü olsunn..hadiiii bekliyoruzz..
sevgiyle kalınn..

tebrikler canımda nasıl bıraktın ben bir türlü kurtulamıyorum banada yardımcı olurmusun?

çok mükemmel bi iş yapmışın aylin. seni tanımıorum ama braavvvvooo doğrusu. nasıl becerdin bunu bende istiom...

valla canım bi yöntem kullanmadım ama içimden geldi birden hesapladımda günde 1 paketten 96ytl yapıyodu bu ücret bazen artıyoduda günde 1 buçuk paket olduğu zamanda oluyordu ama bitti işte cebimde rahatladı ciğerlerimde vallla :D:D:D:D:D diyorumki içenler bıraksın hayatın tadına baksın...:D:D:D:D

süpersin Aylin harikasın bu haberler çok mutlu ediyo benii:) Ah bide annem bıraksa:D

amin deryacım ya inşallah bırakır bi gün annende...:D

:thumbsup::thumbsup:
:thumbsup:SÜPERSİN:thumbsup:

aman sürme zaten tubacım..başka bırakan yok mu sigarayı ya arkadaşlar ipin başını ben çektim gerisini devam ettiren yokmu?

aylincim seni kutluyorum tebrikler ama kendimden de nefret ediyorum yaaaaa...:36_1_42:ben bu kadar güçsüz bir insan mıyım diye hatta ben yeni başlıyorum sayılabilir ama yok yok bu yazılarıda okuduktan sonra başlamadan bırakmam gerekiyor benim değil mi arkadaşlar n'olur ben bu kadar güçsüz ve cahil olamaaaaaaaam:36_1_6:

tabikide olamazsın nuraycım..bence isteyen herkes basarabilir.tek sorun herkesten önce senin istemen inan bana....umarım sende bi gün son verirsin bu olaya...

Aylin tebrik ederim canı gönülden, biraz geç oldu ama emin şimdi rahat nefes alıyorsundur:)

:36_7_8: alkış tabi bravo yıldızlı 5 :36_7_8:

sigarayı bırakanlar çoğalıyor vayyy be alkışşşş

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri