SİGARA ile ilgili deney istiyorum.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan başak1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:12
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@başak1
merhaba arkadaşlar bana çok acil SİGARA  ile ilgili deney lazım.Eger bana yardımcı olursanız çok sevinirim.Yardımlarınızı bekliyorum.Çok aradım malesef bulamadım.stajda yaptırmam lazımmış öğretmenim öyle dedi.

canım bende bi akciğerlerle ilgili deney var olurmu acaba?

Bilmiyorum ki olurmu acaba.Ama şu da var yani sigarayla ilgili deney başka nasıl olabilirki.anlam veremedim.yinede akciğerle ilgili deneyi gönderirsen sevinirim artık mecburen belki onu yaparım .Şimdiden yardımın için çok teşekkür ederim.Ayrıca ilginden dolayıda sağol.

Plastİk bİr ŞİŞenİn dİbİne islatilmiŞ pamuĞu yerleŞtİrİn.dİbİnİ aÇmadan yanİ bİr ŞİŞ yardimiyla dİbİne İtİn.ŞİŞenİn aĞzina plastİk ŞİŞe yerleŞtİrİn.sİgarayi yakin ve hortumun aĞzina koyun.ŞİŞenİn ortasindan yavaŞ yavaŞ sikarsaniz duman İÇerİ gİder.bİr kaÇ saat sonra pamuĞun sarardiĞini gÖrÜrsÜnÜz...

Plastİk bİr ŞİŞenİn dİbİne islatilmiŞ pamuĞu yerleŞtİrİn.dİbİnİ aÇmadan yanİ bİr ŞİŞ yardimiyla dİbİne İtİn.ŞİŞenİn aĞzina plastİk ŞİŞe yerleŞtİrİn.sİgarayi yakin ve hortumun aĞzina koyun.ŞİŞenİn ortasindan yavaŞ yavaŞ sikarsaniz duman İÇerİ gİder.bİr kaÇ saat sonra pamuĞun sarardiĞini gÖrÜrsÜnÜz...

teşekkürler kınalı..çok güzel bir deney..yarın çocuklarıma yaptırıcam..=)

Rİca ederİm hocam.yanliŞ yazmiŞim ŞİŞenİn aĞzina plastİk ŞİŞe deĞİl plastİk hortum yerleŞtİrİlecek.ŞİŞenİn dİbİndekİ pamuĞa geĞecek uzunlukta olsun...kolay gelsİn.

Rİca ederİm hocam.yanliŞ yazmiŞim ŞİŞenİn aĞzina plastİk ŞİŞe deĞİl plastİk hortum yerleŞtİrİlecek.ŞİŞenİn dİbİndekİ pamuĞa deĞecek uzunlukta olsun...kolay gelsİn.

hortum bulamayan arkadaşlarımızda bunu sigara içen birini çağırıp,içine şişenin ağzından üfleyerektte yapılabilir hocam...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri