Sevgililer Günü Tek Başlık

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mehtap051
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:04
[size=medium]Arkadaşlar sevgililer gününü eminim birçok kişi bekliyor ya olmayanlar napsın?

a)Okey oynamaya gitsinler

b)Arkadaşlarıyla takılsınlar

c)O gün beğendiği birisine teklif etsinler

d)Hergünki gibi davransınlar

e)Yatıp uyusunlar

f)Kendi kendine düşünsünler

g) Ağlasın dursunlar

Veya sizin bi düşünceniz varsa ekleyin... :D
[/size]

[size=medium]Arkadaslar bu konuyuda sevgililer gününü az kalmışken sevgilisi olupta ne yapacaklarını veya tavsiyelerini paylaşmaları için açmış bulunuyorum... Şimdiden teşekkürler... :)[/size]

amannn kısacası rutin hayatlarına devam etsinler işte :D:D:D:D:D deniz yalnızlara parti verio ama feminen bir partiymiş aşk konusunun olduğu yerde..ben partiye gitmeyi düşünüyorum :D:D:D:D:D

hediye almayı unutmayınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn......... :D:D:D:D:D:D

walla bence hergünkü gibi davransınlar :D:D neymiş öyle sevgililer günü falan yaw,para tuzağı bunlar hep :P:P:D geçin bunları artık hangi devirde yaşıyoruz..

walla benimde sevgilim yok normal bir günmüş gibi geçirmeyi düşünüyorum

özel bir mana yüklemek gereksiz bence de

ama bir sevgilim olana kadar bu böyle devam edecek gibi görünüyor

sağlık olsun bu da benim tercihim :) :) :)

denisse' Alıntı:
aaylin_21' Alıntı:
amannn kısacası rutin hayatlarına devam etsinler işte :D:D:D:D:D deniz yalnızlara parti verio ama feminen bir partiymiş aşk konusunun olduğu yerde..ben partiye gitmeyi düşünüyorum :D:D:D:D:D

Evet feminen bir partidir yalnız kendini bir kadın gibi marur ve acılı hissedenlerde katılabilir:D:D:D:D:D

:36_11_6:

Aylin seni bekliyorum. Şeref konuğumsun. Asil konuk olarak Öznur da davetli ona göre...:P:P:P Gelirken ne getireceğinizi biliyorsunuz söylemiyorum. Efkarlanmak bizimde hakkımız:D:D:D:D
:36_1_21:

beni yüceltiyorsun çok saol :36_1_21: ne getiriceğimizi tabiki sölemene gerek yok mesaj çoktan anlaşıldı Denizcim :36_11_6:

bende bende bende çook heycanlıyım yalnız geçireceğim bir sevgililer günü daha geldi çattııı.anlatılmaz yaşanır :):):):)

bence hediyeye gerek yok:D:D gözlerinin içine bakıp da "seni sewiorum" diyerek sewdiğinin alnından öpmesi yeterli... ha bir de kırmızı karanfil de alabilir :P ben çiçekleri çok severim deee :D:D
teşekkürler türker

denizliliserpil' Alıntı:
bence hediyeye gerek yok:D:D gözlerinin içine bakıp da "seni sewiorum" diyerek sewdiğinin alnından öpmesi yeterli... ha bir de kırmızı karanfil de alabilir :P ben çiçekleri çok severim deee :D:D
teşekkürler türker

ohooo serpil hem hediyeye gerek yok diyorsun hem kırmızı karanfil diyorsun :36_11_6::36_11_6::36_11_6: seninkide istemem yan cebime at hesabı olmuş :36_1_19::36_1_19:

cadi57' Alıntı:
Valla sevgilisi olanlar bu özel günü unutmasınlar..:D
cicim bende sana hediye alıyımmı sevgilimiz yok bizde birlikte kutlayalım..:D:P:P

aaaaa ayıpsın cicim tabikide birlikte kutlıcaz zaten Deniz'in özel misafirleriyiz :36_1_21: şeref konuğuyuz :D aşk ve sevgi bölümünde feminen parti var cicim:36_1_42:

hediyeni düşünüyorum ne alsam acaba :36_11_6:

malum sevgililer günü yaklaştı hediye düşünme telaşıda başlamıştır.diyorumki sevgilisi olanlara yardım edelim.herkes bildiği farklı hediye çeşitlerini saysın...değişik yaratıcı fikirlerde açığa çıkmış olur böylece....
öncelikle ben başlıyım...resimi veriyorsunuz ve sizin için yapboz hazırlayan yerler var...resim size kalmış ister seni seviyorum yazısını tamamlasın ister ikinizin yanyana resmini tamamlasın isterseniz evlenme teklif edin :36_1_21:
tişört üstüne yazı bastırın komik resimlerde olabilir mesala onu katırlar gibi sevdiğinizi yazdırın (ne aşk beee ):36_11_6::36_11_6::36_11_6:kalabalık bir caddenin tam ortasında tişörtü giyip onu sevdiğinizi haykırın. kameraya çeksin en yakın arkadasınız (tabi o saatten sona sizle arkadaslığa devam edermi bilinmez) :36_11_6: sona cdyi kurdelelerle süsleyip sevgilinize verin izlesin.......
nasıl ama :thumbsup:

Başka başlık Açılmassa Sevinirim.

benimde geldi aklıma açarken acaba bi sorun teşkil edermi die ama hediyeyi farklı olarak düşündüm onlardan neyse yöneticim siz öle istiyosanız tabikide :D

ben 14 şubat ı protesto ediorummmmmmmmmmmmm yaa[size=x-large]:36_6_3:[/size]

relia' Alıntı:
ben 14 şubat ı protesto ediorummmmmmmmmmmmm yaa[size=x-large]:36_6_3:[/size]

hayırdır canım kime bu sinir ??? :36_1_21::36_1_21:

benim için pek bi anlam ifade etmio  o gün o yüzdennn..ayrıca sinirli deilim cnm:36_1_21:ama o gün sinirli olurmuyum onu bilemem:D

denizcim aklınla yaşa yalnızlar için parti düzenlemek çok iyi bir fikir. banada yer ayırmayı unutma :):)

Ya böle partiyi ballandıra ballandıra anlatınca sevgilimin olduğuna üzüliyimmi seviniyimmi bilemedim şimdi ben                   :36_11_13::36_11_13:

sevgili mi? partimi? sevgili mi ? parti mi? sevgili mi? parti mi?
:36_11_13::36_11_13:

Şaka bi yana hepinize iyi eğlenceler...
:36_3_12::36_3_12::36_3_12:

pokahontas' Alıntı:
o günü  keşke sevebileceğim ve beni seven biri olsaydı diyerek geçirecem. :(:(:(

canımsınn aslı yaa üsülmeee....hayırlısıı olsunn...

ilkay' Alıntı:
21x14 Şubat=0 BU DENKLEMDEN DE ANLAŞILACAĞI GİBİ 21 YILDIR HİÇBİR SEVGİLELER GÜNÜNDE HEDİYE ALACAĞIM BİR SEVGİLİM OLMADI MAALESEF..BU SENE DE OLMAYACAK GİBİ AMA ALLAHTAN UMUT KESİLMEZ  DAHA 6 GÜN VAR DE Mİ AMA
EN BÜYÜK HAYALLERİMDEN BİRİDİR SEVGİLİLER GÜNÜNDE SEVGİLİME BİR GÜL VERMEK...

üsülmee ilkay yaaa...

deryacakir' Alıntı:
aaah ah sevgilim varda 3 aydır görmeyip, 15 gündür konuşmuyorum   diğer sevgililer günümüz güzel geçerdi ama bu sevgililer gününde ben de yalnızım galiba!!! çünkü telimi açmıyo, haber alamıyorum. ameliyat olcak diye ruhsal olarak iyi değil...
geçen yıl ikimizin resminin olduğu yapboz yaptırmıştı... siz de düşünebilirsiniz arkadaşlar

çokk düşünceli bir sevgilinn varmışş deryacımm ne mutluu sanaa..demekki varr bölee ince fikirlii insanlar daa..bize de nasipp olur mu acepp??

üsülmee yaa herşey kısa zamanda yoluna girer inşallahh..geçmişşş olsunn sevgiline..umarım tez vakitte sağlığına tekrar kavuşur ve yine birlikte olursunuz...

_tugba_' Alıntı:
bencede olay hediye değil de.....ortada büyük bir problem var aslında yalnız olan ne yapsın????ben çözümü buldum o gün sevdiğim herkese mail,e-kart,sms.....yollayacağım belki bu günü o şekilde atlatabilirim..ne dersiniz???

süpersin tubacımm..sana katılıyorumm..:D:D:D

turkertutto' Alıntı:
Arkadaşlar sevgililer gününü eminim birçok kişi bekliyor ya olmayanlar napsın?

a)Okey oynamaya gitsinler

b)Arkadaşlarıyla takılsınlar

c)O gün beğendiği birisine teklif etsinler

d)Hergünki gibi davransınlar

e)Yatıp uyusunlar

f)Kendi kendine düşünsünler

g) Ağlasın dursunlar

Veya sizin bi düşünceniz varsa ekleyin...  

tutocumm süpersinn..okeye dörtlü aranıyorsa gelimm vallaaa:D:D:Dbu arada hoşgeldinn...

denısse' Alıntı:
Evet feminen bir partidir yalnız kendini bir kadın gibi marur ve acılı hissedenlerde katılabilir

Aylin seni bekliyorum. Şeref konuğumsun. Asil konuk olarak Öznur da davetli ona göre... Gelirken ne getireceğinizi biliyorsunuz söylemiyorum. Efkarlanmak bizimde hakkımız

hımmm demekkk benn unutuldumm denıss hanımm...aşkolsunn yaaaa....bensizz bensizz nasıll parti yapceniz sizz yaaa...varmıydı yarı yolda unutmak bakemm???nolduu gelecekk planlarıı...senaryomuzaa ne olduu bakemm yaaa??ağlıyomm işte benii unuttuğunnn içinn...ühüüühüüüü:(:(

sevgilisii olanın da sevgilisii olmayanın da sevgililerr günüü kutluu mutluu olsunn...umutlarıı gelecekk bahaaraa saklayınn olmazsaaa:D:D:D

sevgiylee kalınn..mutluu kalınn..

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri