Sevgililer Günü Tek Başlık

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mehtap051
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:04
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@mehtap051
:36_3_3:sevgililer gününde eşinize veya sevgilinize ne almayı yada neler yapmayı planlıyorsunuz?

Valla o gün annem ve babamın da evlilik yıldönümü.
Ne alıcağıma bitürlü karar veremedim doğrusu:(
Hele sevgilime ne alıcam hiç bilmiyorum:)

walla bence sevgililer için hergün sevgililer günüdür :D:D ben pek sewmem böyle merasimleri :D:D teşekkürler ilgin için mehtapcım :36_3_12:

Valla Sevgilim olsa düşünürdüm ama rahatım öyle bi derdim yok:D

espiri seven sevgiliniz icin harika bir 14subat hediyesi olabilir. 1.5 lt'lik seffaf. suyu kaynattigi zaman ozel bir vibrasyonla penguen sesi cikartiyor. (penguen sesi duydunuz mu hic)
evde kediniz varsa tehlike yaratabilir. haslanmis kedi :)

:36_11_6::36_11_6:

Haşlanmış kedi ha bu süperdi serpil :) :) :)

Alalım valla yeri gelir bakarsın haşlanmış sevgiliye de ihtiyacımız olur demi ama?

:36_11_6::36_11_6::36_11_6::36_11_6::36_11_6:

dilan' Alıntı:
Alalım valla yeri gelir bakarsın haşlanmış sevgiliye de ihtiyacımız olur demi ama?

:36_11_6::36_11_6::36_11_6::36_11_6::36_11_6:

ay yazık kıııız kıymayalım onlaraa :36_11_6::36_11_6:

Serpilcim bu penguene bayıldım alsam iyi olur onun da kedisi var.Haşlanmış kedi olur mu bilmiyorum ama bakalım:D:D:D:D

o günü keşke sevebileceğim ve beni seven biri olsaydı diyerek geçirecem. :(:(:(

pretty' Alıntı:
Serpilcim bu penguene bayıldım alsam iyi olur onun da kedisi var.Haşlanmış kedi olur mu bilmiyorum ama bakalım:D:D:D:D

al canım al bence çok güzel bir hediye:D:D

pokahontas' Alıntı:
o günü keşke sevebileceğim ve beni seven biri olsaydı diyerek geçirecem. :(:(:(

canım yaa kıyamam sanaa üzülme:(

aaah ah sevgilim varda 3 aydır görmeyip, 15 gündür konuşmuyorum :( :( diğer sevgililer günümüz güzel geçerdi ama bu sevgililer gününde ben de yalnızım galiba!!! çünkü telimi açmıyo, haber alamıyorum. ameliyat olcak diye ruhsal olarak iyi değil...
geçen yıl ikimizin resminin olduğu yapboz yaptırmıştı... siz de düşünebilirsiniz arkadaşlar

of valla ya şu hediye meselesi beni deli ediyor farklı bişey olsun istiyorum bulamıyorum ve yapacak bişeyde bulamıyorum.

amaaan arkadaşlar ne yapacaksınız hediyeyi falan :D:D bir gülüş,bir yanaktan masummm öpücük yeter be yaw :D:D

bencede olay hediye değil de.....ortada büyük bir problem var aslında yalnız olan ne yapsın????ben çözümü buldum o gün sevdiğim herkese mail,e-kart,sms.....yollayacağım belki bu günü o şekilde atlatabilirim..ne dersiniz???

partinin demir başı olarak geliyorum eee malum kambersiz düğün olmaz dimi deniz:D:D:D:D
kader arkadaslarının duygu ve düşüncelerini sormuşsun çok heyacanlıyım çok farklı duygular içerisindeyim ayy yeter bitti :D:D:D:D:D

Bende gelebilirmiyim..Köşeye çekilirim kimse farketmez beni:D:D:D:D:D:D

ben hep buraların adamıyım zaten... :D

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri