Sevgi Mönüsü

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan iaturgut
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 16:31
[size=x-large]:thumbsup::36_3_3::36_7_8:Çoooook güzeell ellerinize ve emeğinize sağlık arkadaşım başarılar dilerim.[/size]

Çok teşekkürler hem size hemde Belma Hocama.
Sevgi Mönüsü'nü görünce dayanamadım. Hacettepe Üniversitesî'nden mezun oldum ve Belma Tuğrul'un öğrencisi olma ayrıcalığını yaşadım. Bu arada arkadaşlar gerçekten Sevgi Mönüsü müthiş bir kitap.

ben de belma tuğrul hocamızın sevgi mönüsü kitabını çok beğenerek kullanıyorum.bazı aylarda aile katılımı çalışması için ailelere göndererek sonuçlarını alıyorum.çok yararlı oluyor.hatırlattığınız için teşekkürler arkadaşım

çok güzel hazırlanmış.emeği geçen herkese ve bizimle paylaştığın için size çooooooooooook teşekkürler hocam. =)

paylaşım için teşekkürler

harika bişey buu teşekkürler hocam

valla süper birşey ya bende hemen attım pcye teşekkürler arkadaşım paylaşımın için

teşekkürler

teşekkürler..

harika bir paylaşım gerçekten çok teşekkürler

çok güzel olmuş emeginize saglık

Çok güzel. Tesekkürler.Çok işime yarayacak.

çok teşekkür ederim paylaşım için

çok tşklerrrrr...

bu çalışma gerçekten çok hoş umarım aileler dikkate alır.

çok güzel teşekkürler.öğretmenim olan belma hocanın ismini görünce daha çok mutlu oldum:)

belma hocamın bu güzel kitabını ben de almıştım.. gerçekten çok güzel öneriler var içinde, herkese hitap edebilen gerçek bir mönü..

teşekkürler paylaşım için.

biz gerçekten ilknur hocamın öğrencileri olarak çok şanslıyız bilgilerinizden yararlanmamızı sağladığınız için ok teşekkürler hocam sizi çok seviyoruz. (11/c)

çok güzel bir paylaşım teşekkürler

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri