Sertifika alanları atayacağız!

habertürkte okul öncesi eğitim genel müdürü Funda Kocabıyık konuktu ve öğretmen açığı yaşayacaklarını seneye sertifika kursundan geçenleri okul öncesi öğretmeni olarak atayacaklarını söyledi.

okulöncesi genel müdürümüz sayın funda kocabıyık bunu söylediyse yazıklar olsun ya önce atanamayan öğretmenlerinin atanması için uğraş birşeyler yap bizi savun. ne demek başka branşlara sertifaka verip öğretmen olarak atayacağız dersin ister ücretli olsun ister kadrolu yanımızda olması gerekiyor.fazla alım için baskı yapması gerekiyor. şu kadir gecesi hürmetine ramazan hürmetine cumanın hürmetine allahım hepimizin yardımcısı olsun ve atanmayan kimse kalmasın.

arkadaşlar bu funda hanımın öz geçmişini okursanız zaten okul öncesinin o sundan haberi yok böyle ilgisiz insanları bize müdür yaparlarsa böyle destek olacağına köstek olur!...

Bu yıl aöf okulöncesi ögretmenligini kazandım çok mutlu olmuştum ama inanın büün hevesim istegim söndü biz okulu bitirene kadar neler olur neler....boşunamı okuyacagız biz 4 yıl zaten kazanana kadar ömrümüzden ömür gitti......yazık çooookk yazık...

Bu yıl aöf okulöncesi ögretmenligini kazandım çok mutlu olmuştum ama inanın büün hevesim istegim söndü biz okulu bitirene kadar neler olur neler....boşunamı okuyacagız biz 4 yıl zaten kazanana kadar ömrümüzden ömür gitti......yazık çooookk yazık...

evet insanın hevesi kaçıyor ama yılmak yok yola devam.biz bu yıl sınavı kazanarak büyük bir adım attık.şu an tek amacımız okulu bitirmek,kendimizi geliştirmek olmalı.

arkadaşlar bence kişisel girişimlerle değilde sendikalardan güç alarak bu işin üzerine gidilmeli. Ücretlide çalıştıkları yetmiyorda bi de kadrolu atanmak istiyorlar.
geçenlerde bi haber duymuştum atanamayan öğretmenlere farklı branşlarla atmaları yapılıp eritilecek diye sanırım bunlardan biride bizim bölüm. Atanan veya atanmayan herkes bu konuyla ilgilenmeli ve acil birşeyler yapmalıyız.

Biz okul öncesi mezunları dururken bu insanlar nasıl atanır. seneye üni. mezunlarıda olacakken mezun olacak kişilerinde hakına girmiş olmayacaklar mı? bu nasıl bir sistem bunu bir türlü anlamıyorum.Ailen seni okutmak için elinden geleni yapsın zorluklarla ve sıkıntılarla okutsun senin alanındışında ki kişiler senin bölümüne atansın sen açıkta kal var mı böyle bişiyyy yazık çok yazıkkk.... bu mücadeleyi kazanmalıyız arkadaşlar birlik olmalıyız sesimizi duyurmalıyızz.

yaa bizden o kadar mezun varken ,başka branşları almaları saçmalık ötesi bir durum,öyle mezun yokta biz neyiz aceba :( kaç yılımızı verdik bu işe, yazıklar olsun yaa :(

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri