SENİN MEMLEKET NERESİ

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mehtap051
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:03
oh be nihayet elazığlı olanlarda warmış sitede yalnız diilimişm;)bende memleketimi cok sewiyorum yolu düşen herkesi bekleriim:)

yalnız değilsin hilal:) ben de seviyorum elazığı küçükken elazığa ailece gelmiştik gezdiğimiz yerler beni büyülemişti kısmetse yaza tekrar gelmek görmek istiyorum elazığ a giderken otobüsle
malatya darendeden sivas gürün den geçmiştik:)malata ya da güzel bir şehir:)

koca sitemizde sadece 3 tanemi malatyalı var yahu...nerelerdesiniz??? buarada selam ayhabi hocam,malatyalı olmanıza sevindim...

kankamm tuba yaa snele çok uğraşmışlar şimdi gördüm :))
valla ben kendimi istanbullu hissediyorum herkes öyle der gerek şive olarak istanbul şivesini kullanıyorsun derler gayet kibar :))
gözünü nerde açtıysan oralısındır bence.. ben gözümü istanbul da açtım ve inanılmaz özlüyorum :(
kankamm tubaa sarıyerli tubam benimmm :))

aslen doğma büyüme tüm neslim ANGARA(sezine82 nin dediği gibi)şerflikoçhisar ilçesindenim merkezde yaşarız.....Karnının doyduğu yerse memleketin uşaklıyım ama oda şimdilik.....nufusta yazan ise eşim denizlili eee bende denizli acıpayamlı oluyom bu durumda

ADANA'lıyım ben de ama Kahramanmarş'ta görev yapıorum ve çok özluyorum memleketimi....

bende MALATYA lıyım.(doğunun parisi)her ne kadar bir ADIYAMAN lıyla evli olsamda MALATYA lıyım :)))

urfalıyım malatyada okudum maraşta ögretmenim.

aslen doğma büyüme tüm neslim ANGARA(sezine82 nin dediği gibi)şerflikoçhisar ilçesindenim merkezde yaşarız.....Karnının doyduğu yerse memleketin uşaklıyım ama oda şimdilik.....nufusta yazan ise eşim denizlili eee bende denizli acıpayamlı oluyom bu durumda

aaa bende bende angara gossarlıyım yahu. Ankara/ Şereflikoçhisar yani:)

bende yazım bende dogma buyume ıstanbulluyum babadan orduluyuz esım ıstanbullu ama rızede gorev yapıyoruz... :)))

bende tekirdağlıyım....

ben de doğma büyüme Şırnaklıyım...

uşaklıyımmmm bende

bende Orduluyum=)

elazığda doğmuşum ama hakkaride ilkokulu bitirdim.ortaokul gaziantep lise elazığ ve liseden sonra 8yıllık öğretmenlik hayatım elazığda geçiyor elazığlıyım elazığlılardanda msj bekliyoruzzz.bakalım hayat bizi nereye götürecek :)

ben fethiyeliyim. muğla/fethiye

k.maraş elbistanlıyım

mevlana diyarı KONYA

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri