SENİN MEMLEKET NERESİ

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mehtap051
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:03
emel_38' Alıntı:
asude  bende  dogma büyüme kayseriliyim fakat ailem ankara lı   kayseriyi cokkkkkk seviyorum benim memleketim kayseri  ( 38 ) sanada slm afacan  ve ltfyhld  arkadaslarım
aleyküm selam :) ya kayseride nerede görev yapıyorsunuz ben belsindeyim örneğin sizler neredesiniz

KAYSERİLİLERRRRRRRRR CEVAP BEKLİYORUM

AFACAN VE EMEL 38 MERHABA.BEN SİVAS CADDESİNDEYİM.

bende orduluyummmmmmm

ya arkadaslar bıraz gec oldu ama selamınızı alma konusunda kusura bakmayın.Benım üniversite daha bıtmedi bıtınce nerde goreve baslarım bılemıyorum ama KAYSERİ olursa baska olur MEMLEKETIM BENIM.

arkadaşlar benim biraz akrışık.Afyon'da doğmuşum ama 1yaşında İstanbul'a gitmişiz.orda büyüdüm.12 yıldır da Denizlideyiz.Denizliliyim diyeyim bende..hakketten karışık değil mii :D

ben düzce lıyım kımse yok mu düzce dennn

hatay - iskenderun :) ...

bende mersin'nin anamur ilçesinden. yokmu başka mersinli? olmazsa sınava gidince formu tanıtıyım. :)

Slm arkadaşlar bende Giresun'luyum

ben Ankaralıyım :)

adanalıyım..nerde adanalılar bakalım:)

İSTANBUL'LUYUM. AMA ASLEN TRABZON. EŞİM DE ARDAHAN'LI..

benimde biraz karışık kısaca şöyle baba tarafımdan çerkesim,tabi onlar zamanında k.maraşa gönderilmişler.maraşlıyım yani.maraşın köyünde doğdum.ama annem adanalı.ve 1 yaşından beri adana (pardon artık osmaniyeye bağlıyız)kadirlide oturuyoruz.tabi ben çalıştığım için üniversiteyle beraber 7 yıldır gurbet ellerdeyim.bi de birtanemim memleketivar tabi.o da g.antep-adıyamanlı.ancak bu kadar kısa anlatabildim:) :) :)

ankaralıyım.benim çin dünyanın en güzel şehri ama malesef ankaradan uzaktayım.umarım birgün hepiniz içinizden geçirdiğiniz yerde görev yaparsınız.gerçi yurdumun bütün çoçukları çok güzel ve dünya tatlısı ama memleketimde çalışmak çok isterdim.

YA AKSARAYLILAR NERDESİNİZ

samsun,trabzon,amasya,bursa,istanbul...........

ben Denizlili sayılırım artık 14yıldır bu şehirdeyiz
7yıl da istanbul da kaldık ordan geldik bu şehre
aslen afyonluyum ama 2yaşında istanbul a gitmişiz orda büyüdümm

Bende SiwasLıım Ama Sürekli Gitmek NAsib Olmuoo Siwasın Soğuğu Dondurur Adamı :]

kimlikte ne yazıo tuba :) baban gümüşhaneliyse gümüşhanelisin o zman köken önemli sonuçta :)

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri