Sene sonu gösterileri , karne , diploma ların kaldırıldağına ait yazılı bir resmi bel

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GHAPPYMOON
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:18
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@GHAPPYMOON
arkadaşlar sene sonu gösterileri , karne , diploma ların kaldırıldağına ait yazılı bir resmi belge varsa paylaşır msnız?

Resmi büyütmek ve oy vermek için üstüne tıklayın

2005 Yilinda Çocuklari Zorlamamak Adina 23 Nİsan GÖsterİlerİnİ KaldirmiŞlardi. Ben O DÖnem Vekİl ÖĞretmenlİk Yapiyordum Hatta Hazirlamayada BaŞlamiŞtim Çocuklari GÖsterİ OlmayacaĞi Konusunda Meb'den Okula Yazi GelmİŞtİ. Ama Sİzİn BahsettİĞİnİz Konuda Bİr Bİlgİ HİÇ Duymadim. Sevgİler.

Kaldirlsada Kaldirilmasada Yapilir Bence Şov Amacli BÖle Seyler.........

slm arkadaşım
karne ve diplamaların kaldırıldığına yönelik bir açıklama yok ama biz iki yıldır karne ve diplama vermiyoruz.Okul müdürümz ile konuştuk.Anasınıfında karne vermenin çocuğu ve aileyi olumsuz etkilediğini söyledik.müdürümüz de bize hak verdi.Karne ve diplama yerine biz kendi hazırladığımız başarı belgesini veriyoruz.Sizce de her çocuk başarılı değilmidir?

merhba
arkadaşım okuldan mezun olan çocuklara diploma verilir.Biz öğretmenler senelerce bu hatayı yaptık anasınıfından çocuk mezun olmuyorki diploma verelim öyle değilmi?Artık karne yerine gelişim raporları veriyoruz,gösteriler yerinede sınıf içi etkinlikleri yapıyoruz.saygılar

Bence de bunlar çocukları zorluyorlar..Ama arkadaşın dediği gibi şov amaçlı..Siz bizim hazırlamak zorunda olduklarımızı görseniz..Yapacak birşey yok. Müdür ve veliler istiyor.

arkadaşlar çocuklar neden bizim yaşamış olduğumuz gibi not kaygısıyla yaşasınlar.zaten her çocuk kendi alanında başarılıdır...kazanım değerlendirme formlarımız var bence velilerin görmesi gereken şey bu olmalı

merhaba arkadaşlar bu 23 nisanda çocuklara yaptırdığımız gösterilerin kaldırıldığına dair resmi bir yazı varmı benim bundan haberim yok varsa örneğini banada gönderirmisiniz her yıl canımız çıkıyor bişeyler hazırlayacağız diye bir de değil bir kaç gösteri hazırlıyorum ben çocuklarada yazık banada

Herkes karneler kalktı diyor. Ama bu konuyla ilgili resmi bir yazı bulamıyorum. Çocuklar da yıldızlı karnelerini sabırsızlıkla bekliyorlardı. Gelişim raporlarıyla beraber karneleri de göndersek bir problem yaratır mı? Bilgilendirirseniz sevinirim.

ben karnelerimi hazırladım ve üç basamaklı bir değerlendirme sistemim var. en son basamak desteklenirsem başarılıyım ve bunu işaretledim öğrencimlerim var. velinin çocuğunun hangi konuda desteğe ihtiyacı olduğunu bilmesi gerekir diye düşünüyorum. sonuçta çocuklar bir eğitimin alıyor ve bunu değerlendirilmesinin yapılması gerekiyor.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri