Selçuklular Tanışalım !!! Paylaşalım !!!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan gokhankayili
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:02
Teşekkür ederim fbasim inş sizde atanırsınız . Tayin için çok erken daha doğu görevi bitcek hayırlısı artık .

merhabalar ben 2005 anaokulu öğretmenliğinden mezunuyum. bu siteyi geç farkettim ama ama olsun farettim yaa:) ve bunu haberi olmayan herkese söylemeliyiz. harika bi yermiş burasıı.. bende 2 yıldan beri bağımsız anaokulunda çalışıoruuumm.. mesleğimi gerçekten çok seviyoruumm. ama öğrenciliğimii çoooooooooook özleediiiiiiim. bizden kimseee yokmuuu burdaaaaaa??? :) herkese selamlaaaarrr....

selam arkadaşlar.ben de selçuk ünv.çocuk gelişimi 1.sınıf öğrencisiyim.
tesadüfen siteyi buldum ve hemen kaydoldum.:36_3_12:

merhaba bende selçuk ün. eğitim fak.okul öncesinden 2003 te mezun oldum.şuanda kayseride ilköğretim okulunun anasınıfında görev yapıyorum

Çocuk Gelişimi ,2.sınıf öğrencisiyim :) merhabalar :thumbsup:

merhabalar ben çocuk gelişimi 2.sınıf öğrencisiyim.konyalıyım.

bende varım:D merhabalar selçuk üniversitesi anaokul  öğretmenliği 3. sınıf öğrencisiyim...

1997 mesleki eğitim fakültesi el sanatları mezunuyum branşımda açık kadro bulunmadığı için atamam anasınıfı öğretmenliği olarak yapıldığı 9 yıldır bu mesleği yapıyorum mesleğimi çok seviyorum selçuk mezunlarının hepsine sevgiler

merhaba selçuk üniv.mef,2004 anaokulu öğretmenliği mezunuyum.2005 şubatta atandım.istanbul-taksimde görev yapıyorum...

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım selçuk üniversitesi çocuk gelişimi 1.sınıftayım.burada çok yararlı bilgiler var.çok beğendim sitemizi...teşekkürler...

arkadaşım hoşgeldin evet gerçekten bölümümüz için harika bi site.. :36_3_12:

selamlar herkese ben de anaokulu öğretmenliği 3. sınıf öğrencisiyim,mezun olup atananlar mesela halime hanım kaç puan aldınız acaba,malum seneye bizde düşcez bu derde birileri söyleyebilirse çok memnun olucam:)

herkese slm ben mef 2005 mezunuyum.4-L aslında 2003 mezunu olmam gerekirdi ama konyadan ve okulumdan ayrılamadım. şu an afyon dinarda bağımsız anaokulunda usta öğreticilik yapıyorum. tekrar görüşmek dileği ile kendinize iyi bakın

slm, ben bu dönem yatay geçişle geldim... selçuk ünv eğitim fakültesi, okul öncesi öğrt. 3.sınıf... "leyla"

slm buarda konya'lıyım.. bide 3.sınıfa yeni geçtim:)

Aramıza hoşgeldin leyla

Hoş Geldin Leyla Ben De 3 E Geçtim çocuk Gelişimindeyim Ben De Konyaliyim Belki Ayni Sinifta Oluruz Kib

teşşekkür ederim...
başarılar dilerim.. sen eğitime dikey geçiş mi yapacaksın?
kemdine ii bak.grş.. aeo.

Mef 2002 Ikinci öğretim Mezunuyum

bende okul öncesi öğretmenliği 4.sınıf öğrencisiyim her kese selamlar...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri