Selçuklular Tanışalım !!! Paylaşalım !!!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan gokhankayili
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:02
slm.şuanda selçuk üniversitesi okul öncesi öğretmenliği 3.sınıfa geçtim .bölümümü çok seviyorum...

herkese marhabalar yeni kayıt oldum buraya..bende 2003 egitim fakültesi okul öncesi eğitimi mezunuyum..2004 te atamam yapıldı..şimdi ilk öğretimde anasınıfı öğretmeniyim...:36_7_8:

merhaba 2006 anaokulu öğretmenliği mezunuyum.1 sene ücretli öğretmenlik yaptım.umarım bu sene atanırım.

vayyy be..biz selçuk eğitimde okul öncesinin ikinci mezunlarıydık bizden sonra ne kadar çok mezun vermiş.yıllar çok çabuk geçmiş yahuuu:))):77wu[1]::77wu[1]:

slm bende bu sene yeni kazndım.. çoçuk geLişimi ve eğitimi böLümüde okuyacağım::)

slm arkadaslar ben yeni geldim foruma
ama gelir gelmez ricam olcak bana rapor hazırlamamda yardım edermisiniz acil

merhaba ben yardımcı olabilirim.

miya bende seninle aynı dönem mezunuyum aynı dönemde atanmısız gülcan cin L subesi senin adın ne

2005 eğitim fakültesi okulöncesi mezunuyum.aynı yıl nevşehir merkeze atandım..herkese selam arkadaşlar..

hoşgeldiniz hocam

ben fatoş 2004 mezunuyum şimdi kiliste çalışıyorum meslektaşlarıma ve okuldaşlarıma selam

merhaba ben orçun konyalıyım okul öncesi 1 sınıftayım anatomi sorularını arıyordum ki bu siteyi buldum hemen üye oldum gerçekten güzel bir site yapanların ellerine sağlık herkeze selamlar görüşmek üzere...

canım benim seni gördüğüme çok sevindim ben ıspartadan tanıdın dimi şimdi ordudayım getirdigin aşurelerin tadı hala damagımda acele cevap yaz özlendin

hülyacım sevinçten yazmayı unuttum msj sana::))))))

merhaba arkadaşlar.bende 2004 mezunuyum.4 yıldır meb te bi anasınıfında görev yapıyorum.öğrenci arkadaşlara iyi çalışmalar öğretmenlere başarılar diliyorum.üniv çooooooooooookkkkkkkk güzeldi

selam 2005 mesleki eğitim anaokulu öğretmenliği mezunuyum Eşubesi gündüz eğitimindeydim sınıf arkadaşlarımdan varsa görüşelim

slm bende 2002 anaokulu öğretmenliği mezunuyum e sınıfındaydım arkadaşlarımdan kimse yokmu

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri