Selçuklular Burada !!!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan gokhankayili
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:05
arkadaşlar bende 2004 mezunuyum.4 yıldır milli eğitimde anasınıfı öğretmeniyim
vize ve finalleri umursamayım.selçuk üniv. en kolay bölümünde okuyorsunuz.öğrenciliğin kıymetini bilin.o ortam her zaman ele geçmez.bir sözümde erkek öğrencilere.sakın aklınıza ben bu işi nasıl yapacam diye düşünmeyin.göreve başlayınca çok başarılı olacağınıza inanıyorum.iyi çalışmalar

bende selcukluyum anaokulu öğretmenliği 2.sınıf öğrencisiyim herkese merhabalar TUĞBA

slm bende 2006 çocuk gel.ve eğt.mezunuyum.Öğrenciliğin tadını çıkarın aynı zaman da da kpss ye iyi hazırlanın.sevgiler.........

bende selçuk mezunuyum selçuklu olmak bi ayrıcalik diorum

ben de buradayım 2003 anaokulu mezunuyum

merhaba bende selçukluyum 2006 mesleki eğitim anaokulu mezunuyum tüm hocalarımı çok özledim keşke onlara ulaşma imkanım olabilseydi şuan bingöl karlıovda görev yapıyorum keşke öğrenci kalabilseydik okulun kıyetini bilin arkadaşlar çok özleniyo çünkü şimdiden başarılar

merhaba arkadaşlar.bende yeni katıldım aranıza.faydalı bir site gibi..umarım faydalanabilirim..anaokulu öğretmenliği 2.sınıftayım..

slm:)bende selçk okul öncesi öğretmenliğinde okuyorum ve selçuk üni.yi sewiorm:):)

slm bende selcuk unıversıtesınden anaokulu 2. sınıf hepinize merhaba.

slm, arkadaşlar... bende selçuklu 2006 girişliyim...ismim ayşe..

bende buradayım herkese selam

merhaba arkadaşlar bende selçuk ünivliyim.çocuk gelişimi öğrt. 1.sınıf.forum çok gezül hayırlı olsun:)

'güzel' yazacaktım heyecandan yanlış yazmışım:):)

Selam SelÇuklular Ben 2006 L Sinifindan Mezunum Şu An İstanbulda Özel Anaokulu ÖĞretmenİyİm Umarim Bİ GÜn Yİne Gelİrİm SelÇuĞa Özledİm De

SLM YENİ üye oldum bir sorum var aöf çocuk gelişimi istiyorum söz1 282 aldım bu puanla olur mu 4 yıllıkçocukgelişimi.....bu arada açıklise kız meslek lise okudum 2 yıl ..normal lise mezunuydum kız meslek lise gittim ve çocuk gelişimi okudum ..ne olur bı fıkır verın

bende burdayım selçuk okulöncesi 2

selam arkadaşlar ben de selçuktan anaokulu öğrt. mezunum. (2008)Malesef artık öğrenci değilim. çok özlüyorum okulu hala okuyanlar tadını çıkarın. Şu an çalışıyorum ve inanın çok zor bi bölümümüz var şimdi anlıyorum.

bende selçuk üniversitesi mesleki eğitim fakültesi 2002 2.öğretim 4/L sınıfı mezunuyum tanıdık şimdi konya derbent ilçesinde görev yapıyorum arkadaşlara selamlar...

evet bende eski bir selçukluyum

slm arkadaşlar 2006 mezunuyum bende tavsiyem öğrencilik bidaha ele geçmiyo maalesef uzattıkça uzatın okulu :))

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri