Samsun 2005 o.ö.ö mezunları buraya

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan SERPL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:00
mrb hamide canım kayserideyim ben şu anda ama bu sene doğu görevimiz geliyo bakalım hayırlısı öpüyorum canım

ZÜbeydecİm Bende Erzİncandaydim. Bu Sene Tayin Istedim Cikti.suan Ordu Kabatastayim.ailemin Yaninda.kayseri Cok Guzel Bi Yer Ya.umarim Dogu Gorevin De Iyi Bi Yere Gidersin.kolay Gelsin.

Selam.ben GÜlcan.iyiyim Zubeyde .babam Vefat Etti.hem De Benİm Evlİlİk Yil DÖnÜmÜmdÜ.kalp Krizi Gecirdİ.hersey Gozumun Onunde Oldugu Icin Pek Iyi Oldugum Soylenemez.babama Asiri Duskundum,herseyimdi O Benim.hala Gozumun Onunde Hersey.ben Kars Ta EŞİm Antep Te.ayri Ayri Calisiyoruz Onunda Sikintisi Var İŞte.mesajimi Okursan Hamİde,sagol BaŞ Sagligin İÇİn.neyse Arkadaslar Hepinize Kolay Gelsin.

arkadaslar mrb.bu sene hangı dergıyı kullanıyorsunuz.ben henuz almadım.fıyatını da yazarsanız sevınırım.kolay gelsın

Gülcan canım başın sağolsun.Babana ne kadar düşkün olduğunu biliyordum çok zor günler geçiriyorsun Allahım yardımcın olsun en azından eşin yanında olsa o sana destek olurdu.Umarım herşey yakında yoluna girer canım.En kısa zamanda arayacam seni msn i almak için ben de biraz rahatsızım hamileyim sorunlu geçiyo riskli yani o yüzden pek kimseyi arayamıyorum görüşürüz canım kendine iyi bak

tebrık ederım canım seni.kendını fazla yorma ve dıkkatlı ol.allah kolaylık versın.

slm şekerler ben merve nslsnız.seymden aldım adresi inanamıyorum yıllar sonra buluştuğumuza.hepinizi ayrı ayrı yanaklarınızdan öpüyorum

HoŞgeldİn arkadaŞim

slm kızlar bende burdayım emıne ben burda olmanız cok guzel evlenenler bebek bekleyenler hepinize hayırlı olsun
gulcan canım cok uzuldum allah sabırlar versın esınlede kavustursun tez zamanda

mervecim mrb.senın de burda olman cok guzel.nerdesın suan.coook öpuyorum canım.

slm kızlar bende burdayım(bedriye)

hoşgeldin bedriye sık sık uğrayın sayfaya da haberleşelim. nasılsın nerelerdesin

hoşçakalın arkadaşlar benden bu kadar

nolur gıtme ya

hoşbulduk serpl,ben 4 yıldır vezirköprüdeyim ,çok iyim .sen nasılsın nerelerdesin.

tokat turhaldayım. şubatta 3 yıl bitecek.

kızlar nerdesiniz sesini soluğunuz çıkmıyor ya. arada uğrayın buralara... ben hamileliğin tadını çıkarmaya çalışıyorum. 23 haftalık oldu ve kısmetse bir oğlumuz olacak hayırlısıyla.....

arkadaşlar hepimizin öğretmenler günü kutlu olsun. öğrencilerimizle birlikte nice yıllara...

Seninde öğretmenler günün kutlu olsun serpilcim.Bende girip bakıyorum bakıyorum kimse bişey yazmamış geri çıkıyorum.Herkese selamlar

arkadaşlar bayramınızı kutluyorum... herkesin neşeli ve içtn bir bayram geçirmesini diliyorum.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri