Sakarya Üniversitesi 2005/2006 Mezunları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hande
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:05
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@hande
Sakarya Üniversitesi'nden 2005/2006 öğretim yılında Okul Öncesi Öğretmenliği bölümünden mezun olan arkadaşlar...

Hande hande sen misin inanmıyorum sen sin dimi ?

ehehehehe:)selcuk benim:)ülayda burlarda ama nerde bilmiyom:)özledim arkadaşımmmmmmm:)

:) Canım arkadaşım ya arkadaşlığınızı dostluğunuzu gerçekten özledim.Ülaya selam.Ülay senin yanında mı napıyor ?

ülay msnde laf anlatmaya çalışıyor ben balıkesirdeyim o zonguldakta:)sen nerlerdesin:)

Ben Osmaniyedeyim.Vay be!Niziplide ayran içtik ayrı düştük böyle...

hey butun 2005-2006 mezunları ben ebru gürşener.... nerelerdesınız ya hepınızı cok ozledım...napıyosunuz ıyısınızdır umarım.... cılgın gençlik sımdı akıllı uslu ogretmenler mı oldunuz yoksam:-)))))))))

hey arkadaşlar nerdesiniz yaaaawwwww........ben ebru hani ennnnnnnnnn kokoş ebru var ya o işte:-))))))))

:36_3_12: geçekten güzel bir konu ve özlem uyandıran bir çalışma başlatan arkadaşlara teşekkürle...2005 mezunundan selamlar

falisar_42 bana mail atmışşın yahoo adresime kim olduğunu bilmiyorum hangi bölüm mezunusun ?????

okul öncesi öğretmenliği....siz kaç mezunusunuz.....

falisar_42 konu başlığında 2005-2006 mezunları yazıyor farkındasın dimi ?

falisar_42 sana mail attım bakarsın arkadaşım

yawwww arkadaslar nerdesınız yaa....hekle sen selcuk nerdesın

merhaba arkadaşlar nasılsınız.2005 mezunu olarak az kişi var nerde arkadaşlarımız...herkes kendi kovuklarına mı çekildi..........gelin yahu....

selam gençlik sizleri burda görmek güzel ben güllüzar hepinize öpücükler

Slm gül(l)üzar nerelerdesin gözümüz yollarda kaldı :)

tunceliden slm millet özledim sizi ebru nbr?ülay ben

Bizde seni özledik ülay :) Tunceli de ne yapıyorsun :):) Ben selçuk

selammmm arkadaşlar bende nur =) nasılsınız ebru,selçuk, hande ? ben okulu ve bütün arkadaşlarımı çok özledim :(

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri