Sakarya Üniversitesi 2005/2006 Mezunları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hande
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:05
tunceliye atandım selçuk ya yoksa ne işim olsun.nbr?bu nur hangi nur?

Hayırlıs olsun arkadaşım.Ülay nur kim bilmiyorum 3 tane mi nur vardı bizde?
Erenur hangi nur oldugunu soylesen arkadaşım?

ben özten olan nurum.selçuğun nuru değilim yani diğer nurum =)

Selçuk derken benle karışmasın selçuk erdoğan orada bahsi geçen :)
Nbr nur neredesin napıyorsun atandın dimi ?Yakında okula gideceğim ben o günler çok güzeldi.

evet selçuklar karışmasın selçuk erdoğandan bahsediyorum =) yok ya atanamadım geyve deyim geyve anaokulunda allaha şükür rahatım iyi bakalım artık seneye inşallah atanırım.sen neler yapıyorsun?

arkadaşlar bende 1.öğrtm den sinem ya bizimkiler nerdeeeeeee vay be ülay demek atandınnnn keşke bizde atanabilseydikde tunceli olsaydı ( ben cangodan belki hatırlarsın fundanın arkadaşı)

Ozaman Sinif Arkadaşimsin

slm arkadaşlar ben de Dilek Gökduman, hepinizi burda görmek çok güzel,hepinizin haberlerini alıyordum ama görüşmek buraya kısmetmiş.ben de Kahramanmaraştayım. Evlenip burdan kurtulurum diye bekliyordum ama yasalar engel oluyoo:(:( msn adreslerinizi mail atın da görüşelim ya valla çok özlüyorummm...

ben de çok özledim öğrencilik yıllarımı ığdırdayım evlendim çocuğum bile var ama o günleri çok özlüyorum.herkese sevgiler ben vahide çoban.

Vahide hoş geldin arkadaşım talha kim ?

talha oğlum tabiki, canım oğlum arkadaşlar Rabbim herkese nasip etsin çocuk sahibi olmayı dünyanın en güzel duygusu.selçuk nasıl resim ekleyebilirim oğlumun resmini koymak istiyorum

Allah analı babalı büyütsün arkadaşım.Resmi http://www.7renkakademi.net/ den ekleyebilirsin.Kendi profilinine ise uye menunden ekleyebilirsin.

bende kıvanç musa hocam arkadaş kim acaba merak ettim

selam ben de behice....

merhaba dilek,vahide,ülay,ebru,hande,nur,gülüzar...msjlarınızı görünce çok sevindim.hepimiz bi haber olmuştuk.bu arada ben arzu doruk(SERBEST)Ben şu an elazığ dayım 3. senem ülay yakınmışız bi hafta sonu gel misafirim ol.vahideciğim sana mutluluklar dilerim oğlun da pek şekermiş . nurcum bizim okulda senin bi arkadaşın var ufuk danacı arada seni konuşuyoruz kendine iyi bak canım elazığa yolu düşen arkadaşlar her zaman beklerim hepiniz kendinize iyi bakın.....

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri