Sadeece bakan nimete sevgilerle

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan zıpzıpp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:06
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@zıpzıpp
sitemlerden bir parça sunmak istedim bizim blmden değiller ama atama yok herkes haklı.aldıkları hakları versinler artık:emot23:

ALLAH RIZASI İÇİN KURTARIN ARTIK YALVARIYORUM!!!!

SÖZLEŞMELİ ATAMAYI 0.07 PUANLA KAÇIRMIŞ BİR KPSS MAĞDURUYUM.KOPYACILARIN HEPSİ ATANMIŞKEN İLK TERCİHLERİNE BEN HALA İÇİN İÇİN AĞLIYORUM.AİLEMLE PAPAZ OLDUM YİNE ATAMA OLMADI DİYE.ÖĞRENİM PARASININ GERİ ÖDEMESİ GELMİŞ ÖDEYEMİYORUM.MEMURLUĞA TERCİH VERECEM GELMEZ BİLİYORUM.DERSANEYE GİDECEM HEM PARAM YOK HEM MEMLEKETİMDE DERSANE YOK.İŞE GİRİP ÇALIŞSAM HİÇ DERS ÇALIŞAMAM TÜM GÜN MESAİ ÇÜNKÜ.AKŞAM ÇALIŞAMIYOSUN YORGUNLUKTAN AMA YİNE DE RAZIYIM.YETERKİ AİLEM KAZANMADIN DİE HERGÜN TARTIŞMASIN BENLE.BENDE GÜNLERİ BIRAK SAATLER DAKİKALAR GEÇMEZKEN KOPYACILAR GÜLÜP EĞLENİYOR.ÇÜNKÜ SONUÇ OLARAK HIRSIZLIKLARINA ATAMA ÖDÜLÜ ALDILAR.19 OCAK DAVA VARDI HANİ HİÇBİR HABER GEÇMEDİ HİÇBİR YER.NİMET HANIM A SESLENİYORUM O RAHATÇA UYUYUP GEZERKEN BENUYKUSUZ AĞLAYAN ŞİŞ GÖZLERLE TEKRAR DERS ÇALIŞIYORUM.1 SORU ÇÖZÜYOR YARIM SAAT AĞLIYORUM.HAKKINIZ YOK NİMET HANIM BUNA.BEN HEMEN KENDİSİNDEN MAĞDURLARA 15 BİN SÖZLEŞMELİ ALIM YAPMASINI İSTİYORUM.KADROLU DEİL.SADECE SÖZLEŞMELİ.YER DEĞİŞTİRTMESİN KADROLU ATAMA İLE SÖZLEŞMELİYE.YETER ARTIK YARIN AÇIKLASIN ALACAĞINI VE BİZ MAĞDURLAR DA İKİNCİ DÖNEME 14 ŞUBATTA OKULLARA ATANMIŞ ÖĞRETMENLER OLARAK BAŞLAYALIM.KALMADI DAYANACAK GÜCÜMÜZ.ATAMA YOK ŞUBATTA LAFINI KALDIRAMAZ YARALI YÜREĞİMİZ.AYRICA BEN BRNŞ ÖĞRTMENİ DEĞİLİM AMA AĞIRLIĞI BRANŞLARA VERMESİNİ 88 LERDEN BAŞLAYAN PUANLARIN 70 LERİ GÖRMESİNİ İSTİYORUM.SÖZLEŞMELİ ALSINKİ O ARKADAŞLARIN ATANMA ŞANSI ARTSIN.15 BİN SZLEŞMELİ VEREBİLİRLERMİŞ VERSİNLER İŞTE.AMA LÜTFEN KADROLU ALIP DAHA FAZLA HAK YEMESİNLER.LÜTFEN BU YAZIYI BAKANIMIZA OKUYUN.YARIN VEYA EN GEÇ PAZARTESİ DUYURSUN ATAMA YAPACAĞINI ARTIK.(alıntı)

şubat ataması

ocak ayında mezun olduk ama şubat ataması olmayacakmış. bu durumda aldığımız puanlar boşa mı gidecek puanlar 2 yıl geçerli ama aldığımız puanla ağustosta atanıp atanamyacağımız belli değil. diğer mesleklerde her 2-3 ayda atama olurken öğretmenler neden bu haktan mahrum bırakılıyor. şubat atmasını bir de bu açıdan değerlendirilmesini istiyorum (alıntı)

sözleşmeli öğretmenlere verilen kadro sözü nerde kaldı

1.sözleşmeli öğretmenlik kalkacaktı. 2.sözleşmeli öğretmen alınmayacaktı. 3.Sözleşmeli öğretmneleri ilk önce 3 yıl dolanı alacağım sonra 4 yaptı sonra da 5 yıla çıktı.Bu sene 5 oluyor. 4.öğretmenlerine ayrım yapmayacaksın. ((alıntı))

şubat ataması olmalı 2009 kpss heryıl olduğu gibi 2009 kpss son şans veilmeli

HERYIL ŞUBATTA ATAMA OLUYORDU ÖNCEKİ YILIN KPSS GÇERLİ OLUYORDU VE SON ŞANS VERİLİYORDU VE OKUL ÖNCESİNDE OKADAR AÇIK VARKİ MUTLAKA ATAMA OLMALI ŞUBAT 2011 YILINDA...((alıntı))

zıpzıp arkadaşım,sözleşmeli alım olsun diyeceğinize kadrolu alım olsun diyin.sözleşmeli öğretmenler kadro ister sizler sözleşmeli olmak istersiniz.hedefinizi yüksek tutun ki öyle olsun.sözleşmeli öğretmenliği iyi birşey zannediyorsunuz herhalde.atanalım da nasıl olursa olsun demeyin.kadrolu isteyin,kadrolu atanın

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri