Sabahları iyiakşamlar,akşamları günaydın diyen arkadaşlar :D:D

Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@yesilyaprakormani
:36_11_6:yaklaşık 2 haftadır karne gelişim raporları ve high scope (bir de derslerim:)) yüzünden yoğun bir çalışma temposu geçiriyorum.İki gündür velilerime günaydın yerine iyi akşamlar, iyi akşamlar yerine günaydın diyorum.Karşılıklı gülüyoruz:D:D tabi bende bir kızarma söz konusu olmuyor değil:P:P yaşayanlar varsa paylaşırsa sevinirim.En azından yanlız değilim derim:):)

evet yoğun olunca kafa karışıyor.ben de veli toplantısında hoşgeldiniz yerine hoşbulduk demiştim. =)

ya ben çok dıyorum ya keke böyle basıt şeyler olsa hem de düzeltılmeyecek yerlerde yanlışlar yapıyorum.en çok ta alakasız mesajları çok cıddı ınsanlara gönderıyorum sonra düzelt düzeltebılırsen:):):)

bendede oluyo öğrencıyı getiren veli iyi dersler dıyip eve gidiyo bende velıye dönüp saolun sizede diye cevap verıyorm

arkadaslar cok guldum yazılarınıza ay nı durumdayımm
bende hocam hocam denmesıne alısmısım velıyle konuyorum cocugu hakkında bılgı verıyorum velıye hocam dıyerek konusuyom sonrada kendıme guluyorum

:D:D:D:D:D:D:D:D bende de olmuştu.Birde bu yanlışları öğrenciler duyunca daha da komik oluyor:D

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri