Ş.er sezaİ Özdemİr İÖo.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan nurrr35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:22
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@nurrr35
İSİM:Nurcan İMREN
OKUL İSMİ: KÖSELER KÖYÜ Ş.ER SEZAİ ÖZDEMİR İÖO. MANİSA/GÖRDES
TEL:YOK
iHTİYAÇ:Her türlü eğitim materyaline ihtiyacımız var.Okulumuz tamamen kendi imkanlarıyla çevrilmektedir.Halıfleks,masa.sandalye,dolap,eğitici oyuncaklar,ilgi köşeleri,kırtasiye malzemeleri vs.
yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederiz.Büyük bir umutla cevabınızı bekliyoruzz.

Selçuk hocam yardım alıp alamayacağımızı ya da kırtasiye sıralamsına girebildik mi? bunları nasıl öğrenebilirz??yardımcı olursanız sevinirm.

İSİM:esra ibaş
OKUL İSMİ: bayındır KÖYÜ engin kaptanğlu İÖO. giresun /bulancak
TEL:yok
iHTİYAÇ:Her türlü eğitim materyaline ihtiyacımız var.Okulumuz tamamen kendi imkanlarıyla çevrilmektedir.Halıfleks,masa.sandalye,dolap,eğiti ci oyuncaklar,ilgi köşeleri,kırtasiye malzemeleri vs.
yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederiz.Büyük bir umutla cevabınızı bekliyo

mmaaleseff candyfull kimseden ses yokkkkkkkkkkk:(

Diyarbakır Silvan a bağlı bir köy okulunda görev yapmaktayım.Her türlü yardımı bekliyoruz ilginiz için şimdiden teşekkürler...
TOKLUCA KÖYÜ TURAN KOÇER İLKÖĞRETİM OKULU
SİLVAN / DİYARBAKIR:36_15_4:

ismim canan çankaya
van saray Bakışık ilköğretim okulununda kırtasiye malzemelerine ihtiyaç var pastel,sulu,kuru boya makas yapıştırıcı vs vs vs...yardımcı olursanız sevinirim

Van Çaldıran Atatürk İ.Ö.O anasınıfı öğretmeniyim; sınıfımda hiç sağlam oyuncak yok ,lütfen yardımlarınızı bekliyorum.

sınıfımda dolap,halıfileks,fen materyalleri,öğrenci masası gibi malzemelere ihtiyacım var. yardımlarınızı bekliyoruz. şimdiden teşekürler.
tel:05054939789

bingölün solhan ilçesine bağlı arakonak ilk öğretim okulu anasınıfında kırtasiye malzemelerine ihtiyacımız var. yardımcı olabilirmisiniz.teşekkürler.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri