Resimlerin hiç birini göremiyorum

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mehtap051
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:05
uyarınıza dikkat edeceğim teşekkürler.bıkıp usanmadan denemeye devam edeceğim :)

bende okulda hazırladığım çalışmalarımı gönderemiyorum yukarıdaki adreste olmadı daha geniş bir bilgi verirmisiniz?

hiçbir etkinliğimi yollayamıorum

ssaassrrresitede problem mi var? Fotoğrafları göremiyorum.acele cvp

önceden etkinlikleri görürken şimdi göremiyorum.sayfada bir şey yok.yardımcı olursanız sevinirim.teşekkür ederim.

evet bende etkinlikleri göremiyorum yetkililer yardımcı olursa sevinirim

Sistemde bir problem mi var acaba? resimler, şarkılar, etkinlikler hiçbirşey açılmıyor. bu konuda bir açıklama yapılırsa sevinirim.

sitenin yöneticilerine duyurulur

arkadaşlar bende hem evdeki hemde okuldaki bilgisayarlarda resimleri göremiyorum...

ben sadece sanat etkinliklerini göremiyorum.kyfliiii bende 2 gün önce sizin yazmış olduğunuz yabancı siteye yönlendiriliyordum.şimdi siteye rahatça girebiliyorum.

Teknik bir sorun nedeniyle görünmüyordu.
Hocam şuan ben resimleri görebiliyorum. Şimdi görebiliyormusunuz?

Evet bir kaç gündür bende siteye giriş yapamıyordum.Yabancı bir site ve bir çocuk resmi çıkıyordu açılan ekranda:S

hocam şimdi tekrar baktım yine görünmüyor.

böyle teknik sorunlar bikaç saati alıyordu ama günlerdir giremiyorum sitenin yönlendirildiği sayfadaki çocuğu görmekten sıkıldım valla:) sırf siteye olan aşkım yüzünden pcye format bile attım yani:) sorun benden kaynaklanıyor sanıyordum:S bakalım ne zaman düzelicek:(

Sitede yenileme vardı hocam o yüzden bu süre uzadı.
Şuan ben resimleri görebiliyorum çıkış yapıp tekrar girmeyi deneyin yada sayfanızı yenileyiniz lütfen.
Sabrınız ve anlayışınız için teşekkürler..

sizin dediklerinizi yaptım yine olmuyor.sağolun.belki kendiliğinden açılır.

arkadaşlar şuan görünüyor resimler

pardon ama ben yine resimleri göremiyorum.yardımcı olaqbilirmisiniz?

sitede sorunn varr sanırım 3 gündür bende açamıyorum linkleri...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri