Resimlerin hiç birini göremiyorum

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mehtap051
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:05
Mozillayı açın araçlar>seçenekler>içerik>resimleri otomatik yükle işaretli mi ?

evet işaretli..

biri bana yardım etsin lütfen anlatılanları deniyorum ama olmuyorrrrr

resim eklemek için bu linki inceleyebilirsiniz.

http://www.okuloncesiforum.com/showthread.php?t=3346

birden fazla eklemek için 2 ayrı sayfa açıp birinde ekleme diğerinde yapıştırma işlemini yapmanızı tavsiye ederim.daha pratik oluyor.1. resmi ekleyip aldığınız kodu diğer sayfada cevapla bölümüne yapıştırırsınız,2. resim için tekrar gözat butonuna basıp yeni resmi ekleyip kod alabilirsiniz.bu şekilde birçok resim ekleyebilirsiniz.deneme tahtasında deneyin,ilgili bölüme kaydırırız.

iyi günler arkadaşlar ben kayseriden özel atlas anadolu meslek lsesi öğrencisiyim bizim okulda yaptıgımız etkınlıkklerıı hepınızle paylasmak ıstıyoruz ama dosya acıyorum kapanıyor resım ekleyınce gelmıyo nasıl yapabılırım bana yardımm edınn !...

hocam farklı bir bilgisayardan deneyebilir misiniz.

arkadaşalr elimdeki şarkıyı siteye eklemek istiyorum nasıl ekleyebilrim yardımcı olursanız sevinirim ..

teşekkürler hocam ama ben yine ekleyemedim..

sorun nerede hocam işlemi nasıl yapıyorsunuz sounda ne hatası veriyor biraz açıklayıcı olursanız size yardım etmemiz o kadar kısa olur

çektiğim resimler 'jpeg' uzantılı ve bu sitenin kabul ettiği bi uzantı diil...!!!...
ama daha önce defalarca göndermiştim, şimdi almıyo..:((

neden jpg kabul edilmiyo???
ben resimlerimin uzantısını mı değiştircem???
nası olcak bu işş???

ssaassrrressaassrrressaassrrressaassrrressaassrrressaassrrressaassrrressaassrrre

jpegler yükleniyo hocam linktede sorun yok yüklenmesi lazım aslında...

Yuklediginiz uzantı jpg değildir veya yanlıs bi yerden yukluyorsunuzdur jpg bu sitenin kabul ettiği bir uzantı

power pointte hazırladığım anneler günü ile ilgili slaytımı gönderemedim yardımcı olursanız sevinirim

öncelikle ilginize teşekkür ediyorum söylediğiniz basamakları denedim ama kopyalanacak link gelmiyor dosyamın boyutu 14.8 MB

15 mb yaklasık 6-18 dk sürebilir beklediniz mi hocam bitene kadar?

hayır beklemedim tekrar göndermeye çalışacağım taşekkürler

merhaba.
bız bu resımlere bakarken hepsının üstün tıklamamız gerekıyorya acaba bunun daha kolay yolu yokmu.yanı slayt olarak seyredebılmenın.?

malesef yok...dediğiniz gibi sadece üzerine tıklayarak görebilirsiniz..

Arkadaşlar sitedeki biçok sayfadaki etkinlik resimlerini göremiyorum neden acaba? Bana bu konuda yardımcı olurmusunz lütfen!!!

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri