Resimlerin hiç birini göremiyorum

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mehtap051
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:05
Selçuk hocam ilginiz için teşekkürler.Ben sizin anlattığınız gibi gözat sonra resmi seçip yükle diyorum.Hemen sonra resim yüklenmiştir diyor fakat kod yok.Dün resmi sizin söylediğiniz şekilde destek böl.gönderdim .Acaba sorun benden mi?

ya arkadaşlar resimler açılmıyor
sadece bende mi var sorun ????????**

arkadaşlar lütfen yardım edin.evdeki bilgisayarımdan dosyaları okunaklı bir biçimde açamıyorum..hangi programı yüklemem lazım bilen varsa cevap atsın.teşekkür ederim şimdidenn..

Bizden indirdiğiniz dosyalarımı farklı dosyalar mı ?

sizden indirilen dosyaları açamıyorum ne yüklemem lazım

sanırım winrar veya winziple sıkıstırılarak eklenmiş dosyalardan söz ediyorsunuz.Örnek vermeniz mümkün mü bir link verir misiniz.

teşekkür ederim ilginiz için. maalesef sorunun kaynağı benim bilgisayarım.world ve buna benzer programlar yok.en kısa zamanda halledicem.tekrar teşekkür ederim

yanlışlıkla aynı rsimden çok fazla yüklemişim nasıl silebilirim? ayrıca aynı konu altında birden fazla farklı resmi nasıl yüklerim?yardımcı olursanız sevinirim

teşekkür ederim yardımlarınız için bakalım yeni resimler yüklemeye deneyeceğim.kusura bakmayın sitenize yeni üye oldum biraz acemiyim

site ismi olan videoları nasıl yükleyebilirim veya yüklediğimde izlenebilirmi? aşağıdaki bir soruya Selçuk Hocam videoların artık izlenemeyebileceği cevabını vermişte...

Bi Kac Gunudur Resim Bu Yuzden Ekleyemiyorum Kopyalanan Adres Cikmiyo

şimdi çıktı hocam tesekkur ederım

2 gün önce 2 konu açtım ve resimleri yükledim. aynı gün 3. konuyu,

"resminiz yüklendi bekleyin" msjından sonra kopyalanacak link çıkmadığı için açamadım.aynı sorunu yaşayan arkadaşların msjlarına da yazdım ve tekrar tekrar denememe rağmen bugün de olmadı. acaba sistemden kaynaklı bir sorun mu yoksa benim ayarlarımda mı bir sorun var?

http://www.7renkakademi.net adresini kullanıyorum ama olmuyo..

hocam yukleyemediğiniz resmi bana yollar mısınız resimle ilgili mi bi sorun var merak ediyorum sitemizin iletişim maili : okuloncesidestek@gmail.com

örnek resmi ilgili adrese maille gönderdim..ilgilendiğiniz için teşekkürler..

sınıf içinde hazırladığımız etkinlikleri bende sizlerle paylaşmak istiyorum ancak bir türlü yükleyemiyorum...

resim bilmiyorum ama dosya bende gönderemiyorum...

arkadaşlar tek tek resim yüklemeyi yapabiliyorum ama dosyamdan bir çok etkinliği birlikte göndermek istiyorum ama olmuyor her defasında sadece bir resim yükleyebiliyorum yardım ederseniz sevinirim

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri