RENKLER ile ilgili şarkı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan berceste_48
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:13
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@berceste_48
merhaba arkadaşlar ben renkler adlı şarkının sözlü ve müzikli halini arıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim. şimdiden teşekkür ederim... :36_3_12: :474c

şarkının sözleri ben bir küçük ressamım diye başlıyor..

şarkı bende var ama nasıl göndereceğimi bilmiyorum. resim ve dosya gönderme linkinden denedim olmadı...

doğru söylemek gerekirse walla bende ilk defa konu açıyorum arkadaşım. bende bilmiyorum. ama birinden öğrenir de gönderirsen çok sevinirim...

bir daha deneyin bence. sanırım çalışma vardı, dosya boyutu yükseldi. şimdi yüklenir

olmuş sanırım ama ben de zip programı olmadığı için açamıyorum. rar var sadece. zahmet olacak ama bir de rar olarak yükleyebilir misiniz

aldım arkadaşım teşekkür ederim ama zip programı olmadığı için bende Çmıyorum. seni de çok zahmete soktuk kusura bakma. ata arkadaşımız gibi bende rar olarak yüklemeni istesem lütfen kusura bakma...

SANA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM

benim sıkıştırma programım rar olarak sıkıştırmıyor kusura bakmayın ben 7Zip programını kullanıyorum hem rar hem zip hemde diğer bütün sıkıştırma uzantılarını açabiliyor ve ücretsiz bir program. sizde internetten bulup bu programı indirebilirsiniz

çok teşekkürler. harika bir şarkıymış...

teşekkürler..

teşekkürler

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri