Radyo , televizyon ve mikrofonumuz. :D

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan MouSTaPHa83
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:00
Puanları 36
Solutions 0
Tepki Skoru
0
Elmalı/ANTALYA - Bandırma,Akçay/BALIKESİR
@MouSTaPHa83
....

Ekli dosyalar

• 100_1609.jpg
    100_1609.jpg
    46.8 KB · Görüntüleme: 5
  • 100_1610.jpg
    100_1610.jpg
    35.6 KB · Görüntüleme: 2
  • 100_1611.jpg
    100_1611.jpg
    46.9 KB · Görüntüleme: 6
  • 100_1633.jpg
    100_1633.jpg
    42.3 KB · Görüntüleme: 3
Bu sene yaptıracağım televizyonun ekran kısmını jelatinden ya da renksiz naylondan yapıp düğmelerin olduğu kısmı küçük tutacağım. Bir nevi kukla sahnesi gibi olacak yani. Televizyonda oynayanlar da izleyenler de bizden olacak. :D

harikaymış:))paylaşım için tşk.

Bu sene yaptıracağım televizyonun ekran kısmını jelatinden ya da renksiz naylondan yapıp düğmelerin olduğu kısmı küçük tutacağım. Bir nevi kukla sahnesi gibi olacak yani. Televizyonda oynayanlar da izleyenler de bizden olacak. :D
Değişik bir fikir teşekkürler öğretmenim.Bu arada etkinliklerinizde çok güzel olmuş.

bu mikrofon ne sihirli bir şey hiç sesi çıkmayan çocuğu bile çıldırtıyo o yüzden ben her sene başında yapıyorum sonra çocukların önüne geç geçebilirsen. sağol öğretmenim paylaşım için bu arada sizi kutlarım çok güzel şeyler paylaşıp bize de ilham verdiğiniz için

Değişik bir fikir teşekkürler öğretmenim.Bu arada etkinliklerinizde çok güzel olmuş.

Ben teşekkür ederim hocam.

bu mikrofon ne sihirli bir şey hiç sesi çıkmayan çocuğu bile çıldırtıyo o yüzden ben her sene başında yapıyorum sonra çocukların önüne geç geçebilirsen. sağol öğretmenim paylaşım için bu arada sizi kutlarım çok güzel şeyler paylaşıp bize de ilham verdiğiniz için

Teşekkür ederim güzel sözleriniz için.

fikri çalsammmm.... yada çaldımm bile:)

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri