Puanı 50 ve 55 arası olup atanan ve atanamayanlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan rabiş
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:04
sayın hocam zıpzıpp hocam 26 ya evet demeyince çıkmıyo malesef aynı hatayı geçen yıl bende yaptım.milli eğitime gidip benden düşük alanlar nie atandı dedim.eğer 26 ya evet demessen senn kağıdın bekler herkes atanıp yer kalırsa seni atarız dediler.kandık işte geçti bi kere geçen.işin formalitesi hocam.ha bu yıl netim iptal olan kpss ye göre fasla olmasına rağmen 51 aldım 26 ya evet dedim ama gelmedi...ne dielim artık

arkadaşlar matematik sorusunu doğru cevaplamayla okul öncesinin ne alakası var benim kızım 2 yıl anasınıfına gitiilk öğretmeni okadar alakalı okadar iyiydiki tamamiyle mesleğimle ilgili onu örnek alıyorum ikinciside çocuklara sürekli bağıran aşalıyan bide velinin yanında da yapmaktan çekinmeyen çocuğu okuldan soğutan bi öğretmen bence bu kişilik meselesi tabiki matematikte tarihte yapsa iyy olur ama benim çocuğuma faydası bunlar değil ahlakı anlayışı çocuğumun gelişimiyle işgili bilgisi ben buna katılmıyorum aslında tamamen bizim mesleğimizde bilgi gerektiren sınavlar olsa ve bunda en iyy olan atansa keşke değilmi ?????

26 yı işaretledim hayatım mahvoldu. ben şimdi 1 yaşındaki kızımla, şırnak beytüşşebab a atandığıma nasıl sevineyim onca tercih içinde atanamadım. gerçi puanda düşük. benim puan 54,755.
inanın 26 yı işaretlediğime çokk pişmanım.

26 yı işaretledim hayatım mahvoldu. ben şimdi 1 yaşındaki kızımla, şırnak beytüşşebab a atandığıma nasıl sevineyim onca tercih içinde atanamadım. gerçi puanda düşük. benim puan 54,755.
inanın 26 yı işaretlediğime çokk pişmanım.

hocam hayırlısı olsun bukadar üzülmeyin arkadaşım kadroluda beytüşşebab a atandı çok memnun insan şırnagın ismini duyunca korkuyo ama sorunsuzmus cok rahatım diyo. öğretmenevinde kalıyor banada yaz demişti ben tercih etmemiştim tavsiye etmişti yani.. benımde 26 dan ağrı merkez oldu..

ben +26 ya evet demiştim 52,498 di puanım kaçta kaldı ki benim olmadı arkadaşlar bilen var mı

vay bee şaka gibi..neyse git gide yaklaşıyorum =)) 10 bin atamasında da 020 il e kaçırmıştım...güler misin ağlar mısın...

vay bee şaka gibi..neyse git gide yaklaşıyorum =)) 10 bin atamasında da 020 il e kaçırmıştım...güler misin ağlar mısın...
valla sizin yerinizde olmak istemezdim ben bile az kalmış 7 puanla kaçırdım diyodum ama sizi görünce benimki de neymiş dedim..

benim kaderim bu hocam alıştım artık...öss de sırf ankara gazi diye eşekkler gibi çalıştım 0,28 le kaçırdım bir de tek tercih yaptım o kadar güveniyordum kikendimesonra ek kontenjandan 2000 yılında iki kişi alınıyordu aöf ye ,oraya girdim...ertesi yıl aöf de okurken tekrar sınava girdim eskişehir de yüz yüzeyi tutturdum arkadaşlar ne fark eder oradan da çıksan okul öncecisin buradan da dedi benim de dinleyesim tuttu salaklığımdan gitmedim aöf ye devam ettim 0 bin atamasında 0,20 ile kaçırdım sonraki atamada +26 ya evet demedim puanım yetti ama +26 dan olmadı şimdi de 0,2 ile kaçırıp kendi rekorumu kırdım...en iyisigidip kahvaltı edeyim ne sözylesem boş bu saatten sonra =(((

=)) 0 bin değil 10 bin o =) yanlış yazmışım stewrsten =))

benim kaderim bu hocam alıştım artık...öss de sırf ankara gazi diye eşekkler gibi çalıştım 0,28 le kaçırdım bir de tek tercih yaptım o kadar güveniyordum kikendimesonra ek kontenjandan 2000 yılında iki kişi alınıyordu aöf ye ,oraya girdim...ertesi yıl aöf de okurken tekrar sınava girdim eskişehir de yüz yüzeyi tutturdum arkadaşlar ne fark eder oradan da çıksan okul öncecisin buradan da dedi benim de dinleyesim tuttu salaklığımdan gitmedim aöf ye devam ettim 0 bin atamasında 0,20 ile kaçırdım sonraki atamada +26 ya evet demedim puanım yetti ama +26 dan olmadı şimdi de 0,2 ile kaçırıp kendi rekorumu kırdım...en iyisigidip kahvaltı edeyim ne sözylesem boş bu saatten sonra =(((
hayırlısı olsun hocam ya benim de sizden farkım yok ...

arkadaşlar geçen bu sitede görmüştüm bir arkadaş 51.300 lü bir puanla atanmış

farkım var canım ben kadroluyum onlar sözleşmeli....:):))

zerda sen atandınmı??

atandım yeliz bingöl merkez içpınar köyül ilköğretim okuluna emmeeeeeeee gel gelelim bingöle 25 km uzaklıkta olan bu şirin köye öğretmen servisi yok orda zaten iki sınıf öğr varmış ben görüştüm onlarla onlarda okulun lojmanında kalıyoruz diyorlar anlayacağın köyde kalacağım çocuklarda merkezde annemlerle kalacaklar off içim hiç rahat değil

sağol canım senin geçtiğin yoldan ben 3 yıl önce 81.768 alarak 1.tercihime atandımmm... kızıyorum puanların bu kadar düşmesine, öylesine sınava girenler öylesine öğretmen oluyor...üniversiteyi bitirdiğim yıl 70 aldım sözleşmeli bile atanamadım bir yıl sonra 81 alarak atandım... şimdi 55 alan bile atanabiliyor.. yazıkkk 10 tane tarih sorusu, 5 tane bile matemetik yapanmayan öğretmen mi olur....

Lütfen sınırlarınızı zorlamayın ilkokul mezunlarını atamıyorlar ki bu kadar tepki gösteriyorsunuz hepimiz 4 yıl boyunca dirsek çürüttük 4 tarih 5 matematik tapamasaydık üniversite sınavında bu bölümü kazanamazdık ben 2001 yılında 178 puanla yerleştim bu bölüme (tabanın 105 olduğu dönemlerde) 5 yıllık mezunum şimdiye kadar atanmak istemedim çünkü özelde daha iyi para kazanıyorum bundan sonrada atama düşünüyorum 40 ile yada 50 ile atanmışım sorun bumu???????????

Ben sınava hiç çalışmadan girdim 51 küsür aldım 2kez sözleşmeli tercih yaptım ama olmadı.bi arkadaş demiş çalışmadan girenler atanıyor diye ama yanlış.bu atamalarda biraz şans biraz,biraz par,birazda dayı gerekiyor o da bizde yok.şimdi dersaneye gidip biraz daha kendi çabamla kazanmaya çalışacağım.

atandım yeliz bingöl merkez içpınar köyül ilköğretim okuluna emmeeeeeeee gel gelelim bingöle 25 km uzaklıkta olan bu şirin köye öğretmen servisi yok orda zaten iki sınıf öğr varmış ben görüştüm onlarla onlarda okulun lojmanında kalıyoruz diyorlar anlayacağın köyde kalacağım çocuklarda merkezde annemlerle kalacaklar off içim hiç rahat değil
hayırlısı olsun senin adına çok sevindim :)

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri