Puan şişirenlere hakkımı helal etmiyorum!!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan kubiti
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:15
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@kubiti
puanını düşük olduğu halde yüksek söyleyenler ve bu yolla başkalarının tercihlerini etkileyenler yalancılıkla gittiğiniz okulda insanların hakları bir şekilde çıkar sizlerden.. ya bir öğrencinize bir şey olur, ya başınıza bir şey gelir, Rabbim büyük...

deme öyle arkadaşın hak zaten yerini sen kalbini bozma..allah her şeyi görür hem yazık öğrencilerin ne suçu var..(bu arada savundum gibi düşünme ben de asla haklı görmüyorum bunu yapanları benim zaten baştan beri diyorum puan belli 98 =)) şaka şaka 46.001 =)) puanım

yok hocam yanlış anlaşılmasın tabi ki öğrencilerin ne suçu var beddua niyetiyle söyleyemedim, yani bu yolla atanan okulundan hayır görmez anlamında söyledim...

hocam o niyetle söylemedim Allah korusun tabi bütün öğrencilerimizi ben bir şekilde çıkar hayır görmez Rabbim çıkarır anlamında söyledim beddua niyetiyle söylemedim :(

ay yaa ilkinde sorun verdi cevaplayamadım sandım iki tane oldu neyse artık :)

bn de hakkımı helal etmiorm ayrıca tercihlerini farklı gösterenlere de etmiorum! herkes şeffaf olsun...

ben de puanını şişirenlere hakkımı helal etmiorum..

nasılsa herkesin gideceği yeri allah çoktan tayin etmistir..birde arkadaslar ben geçen atamalarda türkiyede istanbul olmak üzere çok ilin aöf den mezun olacakdurumdaki arkadaslara baktım. özellikle istanbulda inanın 34 üzeri kisiye rastlamadım keza çok ile baktım oturdum pc basına bu kadar yüksek puanların olması düsündürüyor.. bu arada van anaokulunu bende yazdım sanırım herkes orayı yazıyor...))

Arkadaşım puanlarını fazla mı yazdıklarını söylemek istedin...

Arkadaşım puanlarını fazla mı yazdıklarını söylemek istedin...

evet arkadasım . tabiki bu puanları göz ardı emeyeceğiz artık. ama bu kadar yüksek aöf mezunu yokkkkk biliyorum ... birileri iyi oyun oynuyor ama allah bizim hakkımızı savunacak. bu arada kafayı yiyeceğim sonunda yerleri değistirmekten kombinasyon delisi oldum. siz ne yaptınız hocam

Ah ah bende kafayı yicem saat kaç oldu hala okulları araştırıyorum uyuyamıyorum.Sizin puanınız kaçtı hocam benim düşük olurmu bilmiyorum

arkadaşlar sakın ne puanlara nede milletin tercihlerine aldanmayın doğru bildiğiniz yoldan şaşmayın derim.yap tercihini bekle 9 temmuzu :))

sevgi ve feris hocam benim puanda düsük 46. 179 . sorun da bu diyorum kimse kimsenin önüne geçmese atansak ayrı atanmasak ayrı... birde hocam esim zorla diyor bu tercihler olmassa gitmenin anlamı yok.. o yüzden anaokullarını yazdık simdi 50 puanlılar biz yazacağız diyor. sasırdım kaldım .. bir yandan anayasa çalısıyorum bi yandan forum dayım bu saatte...

yeni mezunların puanları yüksek galiba kalanların puanı zaten 46 civarı bu atama şubatta olsaydı biz kesin giderdik

sevgi ve feris hocam benim puanda düsük 46. 179 . Sorun da bu diyorum kimse kimsenin önüne geçmese atansak ayrı atanmasak ayrı... Birde hocam esim zorla diyor bu tercihler olmassa gitmenin anlamı yok.. O yüzden anaokullarını yazdık simdi 50 puanlılar biz yazacağız diyor. Sasırdım kaldım .. Bir yandan anayasa çalısıyorum bi yandan forum dayım bu saatte...

arkadaŞim İster 50 olsun İster 100 kİm nereden nasİplenecekse nasİbİ neredeyse herkes oraya gİdecek.bende İstİyorum karadenİzİ yÜksek puanli bİr arkadaŞim var.geÇenseferlerde hep ben zaten gİderİm dİye Çok İyİ okulllari yazdi ve 21ehayirdedİ.kaldi Şİmdİ onunla ayni İl olsun İsterdİm.ama olmayacak gİbİ.bakalim.ben elaziĞliyim ama karadenİz hastasiyim.İklİmİ tam bana gÖre ve İsİtoyrum tercİhlerİ yapip ya nasİp deyİp bekleyecez.haaa Şİmdİ mİllet buna tepkİ gÖsterecek ne alaka 41.013 İle nasil atanacan bİz variz dİyr.ama nasİbe İnanirim.nasİp varsa olur.yoksada allahÜteala bÜyÜk İnŞ.aĞustos olur.yanİ Şuan atanasamda atanamasamda Çok bİ Önemİ yok sonuÇta okadar dersİ ÇaliŞmak zorunda kaldim olanet dersler yÜzÜnden bİr ara gÖzlerİm gÖrmedİ.gÖz tansİyonum yÜkseldİ.ama Çok ŞÜkÜr.herŞeye raĞmen rabbİm rizkimiza kefİl bİrŞekİlde hepİmİze ekmek kazanacak kapi var.

Bende Şunu anlamiyorum sÖzleŞmelİ atansak yeter dİyorduk Şİmdİ okullari gÖrÜnce İnsanlar kÖtÜ yerlerİ vermİŞ tercİh yapmam yapsamda 26 yi İŞaretlemem dİyor.nasİp ama bence bu kadar İnsan bÖyle dÜŞÜnÜyorsa ayrica Şu aÇikÖĞretİmden geÇenyilkİ sinavda mezundurumdadir belgesİnİ alamayacak olanlari dÜŞÜnÜrsek bence 40 a kadar dÜŞecek 40 ta dahİl kİmse kalmayacak.ben 26 ya evet dİyecem Şansima artik...rabbİm bugÜnÜmÜ aratamasin.

arkadaşım sen de hakılısın belki ama gitmeyeceğim yeri de yamanın ve gidecek olanın da önünü tıkamanın bir anlamı yok ki...kızımın sağlık sorunları ve tedavi devam ediyor bu yüzden de istanbuldan ayrılmak istemiyorum ve istanbul da 2 yılımız kaldı ben gidersem iki yıl gelmek için tırmalayacağım sonra hooop tayin doğuya çıkacak eşimin haydi doğuya bir de bunun dönüşü var tabi batıya nasıl olacak onu da bilmiyorum ya yani işte bu yüzden kızımla babasını da ayırmaktan yana değil zaten gönlüm..zor işler hocam ama şunu söyliyeyim yalnız olsaydım doğu batı türk bayrağının dalgalandığı her yeri yazardım...

arkadaşım sen de hakılısın belki ama gitmeyeceğim yeri de yamanın ve gidecek olanın da önünü tıkamanın bir anlamı yok ki...kızımın sağlık sorunları ve tedavi devam ediyor bu yüzden de istanbuldan ayrılmak istemiyorum ve istanbul da 2 yılımız kaldı ben gidersem iki yıl gelmek için tırmalayacağım sonra hooop tayin doğuya çıkacak eşimin haydi doğuya bir de bunun dönüşü var tabi batıya nasıl olacak onu da bilmiyorum ya yani işte bu yüzden kızımla babasını da ayırmaktan yana değil zaten gönlüm..zor işler hocam ama şunu söyliyeyim yalnız olsaydım doğu batı türk bayrağının dalgalandığı her yeri yazardım...
rabbim yardımcınız olsun hocam.haklısınız....

Amİn ...benİm umudum 2010 kpss ama hala gİrİŞ kaĞidim bİle gelmedİ ...bİr de yuetmez gİbİ mİsafİr ÜstÜne mİsfİr gelİyor yatili Üstelİk...normalde mİsafİrİ Çok severİm aslinda ama Şu ara evdekİlere bİle yemek yapasim yok ya son bİr hafta kaldi zaten sinava ....zor ya biktim artik ben ya

amİn ...benİm umudum 2010 kpss ama hala gİrİŞ kaĞidim bİle gelmedİ ...bİr de yuetmez gİbİ mİsafİr ÜstÜne mİsfİr gelİyor yatili Üstelİk...normalde mİsafİrİ Çok severİm aslinda ama Şu ara evdekİlere bİle yemek yapasim yok ya son bİr hafta kaldi zaten sinava ....zor ya biktim artik ben ya

hocam yÜreĞİnİzİferahtutun demekkİ bu sikintilardan sonra Çok gÜzel haberler alip mutlu olacaksiniz.İnŞ.İstedİĞİnİz yere atanirsiniz rabbİm yardimciniz olsun..

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri