Puan 52.67 sıralama 4050 kalmış

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan aydan05
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:00
müdürüm de manisa akhisahırlı hocam güzel yer büyük kırkağaça gelmiştim balıkesire giderken de içinden geçtik
ben merkezdeyim hocam ilk senelerde akhisarda merkezde çalıştım 2yıl zaten müdürün kim buarada belki tanıyorumdur:)

aslen tuncelili hocam anne baba orda babası emekli öğretmen sanırım bende tam bilmiyorum erkek olunca sorulmuyo

soyadı can ama

hiç bir zaman moralini bozma allahtan hep hayırlısını iste olmadı mı vardır bunda bir hayır de. allahım herşeyi zamanında verir.arada böyle kişiler çıkar moral bozar sinir eder bazen cevap ver bazen salla boşver önemli olan sensin millet onu demiş bunu demiş her kafadan bir ses çıkıyor ortam geriliyor yeri geliyor hakaretler oluyor bunlar bizlere yakışmaz biz eğitimciyiz.umudunu yitirme hayat süprizlerle dolu şimdi atanmadık ama bakarsın şubatta gitmişiz ve ağustosta atandığımız yerden yazarız paylaşırız sorunlarımızı etkinliklerimizi.

hocam ismini biliyorum da şimdi tanıyan biri çıkar burdan o yüzden ismini yazmadım

hayallerinizi ağustosa saklayın. ağustos okul önceciler için 2.altın çağı olacak

yeliz ercan hocam bende manlsalıyım siz neresindensiniz manisanın?

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri