Powerpointle hikaye hazırlayalım...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan turkuaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:12
BİZE YAPTIĞIMIZ ETKİNLİKLERİ BURADA NASIL PAYLAŞACAĞIMIZLA İLGİLİ BİLGİ VERİRMİSİNİZ? YAPTIĞIMIZ ÇALIŞMALARI PASLAŞABİLİRİZ, YANİ OLUMLU OLUMSUZ YERLERİNİ TARTIŞIP ORTAYA GÜZEL BİŞEYLER ÇIKARABİLİRİZ, BU ARADA TARAYICILAR ÇOK İŞİMİZE YARAYACAKTIR, YAZIN BOŞ BOŞ OTURACAĞIMIZA Bİ ŞEYLER YAPALIM(DEVLET OKULUNDA ÇALIŞAN ARKADAŞLARA DUYURULUR)... İLGİLİ ARKADAŞLARA BAŞARILAR

forumda önceki gönderdiklerinizi görmemişim pardon arkadaşlar... iyi bir ekip var burda, bende yollayacağım bi şeyler yapıp söz..:)

ASKADASLAR BENIM BI KACTANE HIKAYEM VAR AMA CIZIM KONUSUNDA YETENEKLI OLDUGUM SOYLENEMEZ ONUN ICIN BANA YADIM EDEBLICEK ARKADAS VARSA HIKAYE BENDE CIZIM ONDA DAHA SONRA DA HERSEYI YAPA BILIRIZ UZERINE SES VS. HABER BEKLIYCEM HEPINIZE SEVGILER

benim elimde süper hikayeler var hem sesli hem arkada fon müzikli hem de resimler hareketli üniversitede bunun dersini aldık ve herkes bir hikaye hazırlamıştı kendimi çok şanslı görüyorum bu konuda gerçekten deneyimim var hikayelerden göndermeye çalışıcam

Hikaye değil ama powerpointle kavram kartları hazırlamış ve sunmuştum .Çocukların ilgisini çekmiş ve kalıcı olmuştu.ben de her türlü yardıma hazırım.

bende elimden geldiğince yardımcı olmak isterim. ama daha çok yıl boyunca işlediğimiz konularla bire bir ilgili olan hikayeleri resimlendirmeye çalışsak daha iyi olmaz mı? bazı yayın evlerinin okul öncesi eğitim setlerinde çok güzel hikayeler var. hem konulara uygun, hemde çocukların canını sıkmayacak tarzda. ben hikayeleri yollarım resimlendirme konusunda becerikli arkadaşlar varsa onlarda yardımcı olurlar...hikayeleri yazmamı istermisiniz arkadaşlar?

ARKADAŞLAR SANIRIM YAPTIĞIM ÇALIŞMALAR HOŞUNUZA GİTMEDİ.

Öyle şeymi olur.Lakin dün de denememe rağmen indiremedim.Dipğer arkadaşlarda indiremedi sanırım .hemenpaylas sitesinde bir sorun var. 9 mblık dosyanızı 3 saat yazıyor indirme süresi olarak.Sonrada bu hatayı alıyorum.Belki arkadaşlar indiremediğinden yazmamış olabilirler.

evet bugün bende indirmeye çalıştım, bekledim ama birtürlü dolmadı daha sonrada dosya zaman aşımına uğradı diyip kapandı galiba bir sorun var arakadaşım...

dilek' Alıntı:
ARKADAŞLAR SANIRIM YAPTIĞIM ÇALIŞMALAR HOŞUNUZA GİTMEDİ.

Ben de indiremediğim için yorum yazamadım, eminim çok güzeldir böyle düşünme.

paylaşımlar çok güzel arkadaşlar teşekkürler...

arkadaşlar silip tekrar yükledim ama yine aynı şey oldu. çalışmamı sizlerle paylaşmayı gerçekten çok isterdim ama dün tüm uğraşılarıma rağmen beceremedim. haklısınız yükleme süresi çok uzun gözüküyo. üzgünüm:))))

turkuaz eline sağlık teşekkür ederim arkadaşım

GÜLAYŞE' Alıntı:
turkuaz  eline sağlık teşekkür ederim arkadaşım

ben teşekkür ederim, güzel paylaşımlarda bulunmak dileğiyle...

dilek' Alıntı:
arkadaşlar silip tekrar yükledim ama yine aynı şey oldu. çalışmamı sizlerle paylaşmayı gerçekten çok isterdim ama dün tüm uğraşılarıma rağmen beceremedim. haklısınız yükleme süresi çok uzun gözüküyo. üzgünüm:))))

Bu konuda size yardımcı olmak amacı ile msn de benimle iletişim kurabilirsiniz.

:thumbsup:bence çok guzel bir fikir. ben powerpointle zaten bir şeyler hazırlamayı düşünüyordum. neler yapmamız gerektiğini, görev dağılımını söylerseniz. biz de hazıra konmamış, birlikte oluşan powerpointleri kullanmış oluruzz..

bizim hocalarımızdan birisi hikaye anlatım teknikleri ile ilgili bir odev verdi. ve sınıftan 8-10 kisi powerpoint'te odev yapacak. ben de 2-3 tane hikaye yapmayi dusunuyorum. powerpoint'de ve moviemaker'de yaptiktan sonra burada yayinlarim...

bende birşeyler yapmak isterim...
powerpointle hikaye hazırlama fikri çok güzel
hatta 10 kasımda Atatürk'ün hayatını powerpointle anlattım çocukların çok ilgisini çekmişti
hiç sıkılmadan ilgiyle izlediler ve dinlediler

arkadaşlar ben bu hafta çocuk edebiyatı için böyle bir ödev hazırlayacağım.yaptığım ödevi direkt yollarım size
ayrıca ben hikayede yazıyorum.yayınlayacaktım vazgeçtim,hep beraber burda bir kitazp yaparız,ne dersiniz?

RABİD... İNDİREMEDİM! YARDIM!
ÇOK MERAK EDİYORUM HİKAYELERİ!:36_11_13:

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri