Poşetten, Tabloya :)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Tuba TÜRK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
3
@Tuba TÜRK
Elime güzel bir poşet geçti :) üzerindeki çiçek resimlerini görünce, sınıfımızda, unutulmaya yüz tutmuş boş bir çerçeve olduğu aklıma geldi :) çocuklarla beraber (% 80 ini ben kestim) çiçek resimlerini kestik, ince strafor ( sprey boyayla hafif boyadığımız) üzerine yapıştırdık. Hiçbir yapıştırıcı malzeme kullanmadan, çerçevenin içine sabitledik ...bakalım beğenecek misiniz ???

Ekli dosyalar

• 100_0904.jpg
    100_0904.jpg
    31.6 KB · Görüntüleme: 8
  • 100_0905.jpg
    100_0905.jpg
    67.5 KB · Görüntüleme: 6
  • 100_0906.jpg
    100_0906.jpg
    48 KB · Görüntüleme: 3
  • 100_0908.jpg
    100_0908.jpg
    56.4 KB · Görüntüleme: 4
  • 100_0910.jpg
    100_0910.jpg
    64 KB · Görüntüleme: 5
  • 100_0911.jpg
    100_0911.jpg
    64 KB · Görüntüleme: 7
hımmm....fotoğrafları inceleyince, kenar kısımları gözüme kötü göründü :( en iyisi yarın bir de kenarına güzel bir kontür çekelim :15:

bay beceriklinin dediği gibi bitince o kadar güzel olucak ki çerçevelemek isticeksiniz tam çerçevelik olmuş :)

canım benim gerçekten çok hoş olmuş geçen yıl da sandalyeler vardı hatırladın mı istanbul boğazı yapmıştık hep birlikte bende yapmıştım ama nasılsa onun fotoğrafını çekmemişim şimdi çok üzülüyorum neden çekmedim ki diye :))

Nimet hocam, demek siz de bay becerikli nin takipçisisiniz :)

Özlemcim, hatırlamaz mıyım hiç ? beyin fırtınası filan yapmıştık :) neyse üzülme, inşallah önümüzdeki dönem, yeni okulunda da yaparsın, paylaşırsın ...

Hocam inanır mısınız geçen gün aynı poşet elime geçti:)
Çok güzel olmuş, ellerinize sağlık:)

tuba öğretmenm ellerne sağlıkkk ;)) çok güzel olmuş...çok beğendm ,)))

Dilaracım, güzel tesadüf olmuş :) ayrıca rica ederim...fundacım,ben teşekkür ederim, beğenmene sevindim :)

teşekkürler

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri