Portfolyo Dosyamdakİler

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan atlas42
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:41
teşekkürler..

teşekkürler...

yardımcı olabildiysem ne mutlu kolay gelsin

arkadaşlar kazanım değerlendirme formalarına ben aylık hazırlıyordum ama hiç gelişimkontrol listesi tutmadım bu liste yılda 3 keremi tutuluyor bilgi verirseniz sevinirim.

arkadaşlar kazanım değerlendirme formunu nasıl dolduruyorsunuz yeni başladım da bilgilendirirseniz sevinirim:)

gelişim kontrol listesini ben dönem başlarında kazanım değerlendirme formlarını da dönem sonlarında dolduruyorum. yani gelişim kontrol listesi öğrencinin döneme nasıl başladığını kazanım değerlendirme formu da dönem sonunda nasıl bir gelişim sağladığını gösteriyor.

7. Aile Eğitimi İhtiyaç Belirleme Formu... Arkadaşlar bunun hakkında bilgi verir misiniz??

merhaba ben göreve ücretli öğretmen olarak yeni atandımve ilk görevim ücretli öğretmenleri kapsıyormu portfolyo dosyası şimdiden teşekkür ederim

paylaşımınız için teşekkürler

gülşah arkadaşım yanlış biliyorsun kazanım değerlendirme birinci dönem ve ikinci dönemin sonunda olmak üzere iki kez doldurulur.

teşekkürler

hocam sosyal uyum gözlem formu nedir nasıl bulabilirim örneği varmı elinizde teşekkürler...

Bütün bu evrakların birer örneğini nerden bulabiliriz?

arkadaşlar acil anektod sistematik gözlem ve oyun gözlem formlarının doldurulmuş örnekleri lazım yardımcı olursanız sevinirim

arkadaşlar acil anektod sistematik gözlem ve oyun gözlem formlarının doldurulmuş örnekleri lazım yardımcı olursanız sevinirim
ekleyecektim ama 19 kb'ı geçtiği için ekleyemiyorum.Başka yolu varsa ekleyebilirim.

arkadaslar acemiliğimi bağışlayın.. bu form orneklerını nerden bulucam pekı :((

Arkadaşlar karakter sayısı fazla olduğu için yükleme yapmıyor üzgünüm nasıl yapılacağını bilmiyorum yoksa hepsini tabiiiki paylaşmak isterim

arkadaşlar bu kadar detaya gerek var mı?

Hocam birlikte öğrenme testi örneği var mı?

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri