Portakal Çocuk Evi

ya cnm ben hiç bişi göremiom şunalrı tekrar koysan olmaz mı*

Umarım yakında eklenecektir.
http://www.okuloncesiforum.com/showthread.php?tid=4855

Zehra hanım bende Adapazarındayım.Şeker Anaokulunda çalışıyorum bu yıl.Usta öğreticiyim okul önc.3 sınıftaym.Sizin isminizi çok duyuyorum şimdi site de görünce dayanamayıp bişeyler yazıp tanışayım dedim.Aslında gelip ziyaret etmeyi de çok istiyorum.Sizin okul açma ve bölüme girme mücadelenizi dinlemiştim bi tanıdığınızdan ve açıkçası bana örnek oldunuz tanışmadan:) kendinize iyi bakın başarılarınızın devamını dilerim iyi çalışmalar.
Esra KABAŞ

evet arkadaşlar gerçekten portakal anaokulu çok hoş bir yer ben şahsen gittim. zehra hanım yani anaokulunu sahibi benim sınıf arkadaşım daha doğrusu ablam. kendisi anaokulu standartalarında bir yer inşa etmiş herşey çocuklara yönelik mükemmel bir yer. ona şimdiden daha nice başarılar ve daha nice güzel yetenekli öğrenciler yetiştirmesi dileğiyle

resimleri ben de göremiyorum...görmek çok isterdim......hoşgeldiniz:)

evet bende göremiyorum

Arkadaşlar resimler tekrardan eklendi.

teşekkürler selçuk bey

serin havada içimi açtılar :)

ZEHRA ÖĞRETMEN DÜN ARAYAN BERKENİN ANNESİ BENDİM:)BİZİM ÖĞRETMENİMİZİNDE ADI ZEHRA İKİNİZİDE AYNI ADLA KAYDEDİNCE İLK SİZİNKİNİ ÇEVİRMİŞİM:)

ee zehra ablacım sen neden yoksun resimde şuracıkta yakınındayız ama biir türlü gelip göremedik vallaha ayıp ediyoz. kısmetse mekanına gelir bi çayınızı içerizz

öncelikle hoşgeldiniz:Dokulunuzda gerçekten harika öğrencilerde çok şirinler:)başarılarınızın devamını dilerim...

çok güzelmiş

çok güzel başarılar..

merhaba
Ben Dilek sakaryada oturuyorum.Sizde hoşgeldiniz bende ,görüşmek dileğiyle bay

okulun mekanı gerçekten çok güzel biryerde!
koskocaman meyve ağaçları ve bitkilerle dolu bir bahçesi var!

çok güzel bir yer ve çocuklar için çok ideal,oynayabilecvekleri güzel bir bahçeleri var

Okulunuz Çocuklarınız çok güzel başarılı yıllar dileğiyle. Hoşgeldiniz...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri