Polatlı İlkadım Anaokulu Yıl Sonu Sergisi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan nurpetek
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:42
ÇOK GÜZEL ETKİNLİKLER VAR.TEBRİKLER.
TEŞEKKÜRLER.

her şey çok güzel olmuşş ellerinize emeğinize sağlık hocamm çok teşekkürler......

deria83' Alıntı:
DÜN BEN DE ORDAYDIM YANİ İLKGÖZAĞRIM İLKADIM ANAOKULU'NDA...HATTA RESİMLERİ ÇEKEN DE BENİM:)TELEFONLA ÇEKTİM ÇOK NET DEĞİL KUSURA BAKMAYIN ARKADAŞLAR...SERGİ MUHTEŞEMDİ,GÖSTERİLER DE AYNI ŞEKİLDE..EMEĞİ GEÇEN BÜTÜN ARKADAŞLARIMA BİR KEZ DAHA TEŞEKKÜR EDİYORUM İLKADIM KADROSU SİZ MUHTEŞEMSİNİZ..YARIM DÖNEM DE OLSA ORDA ÇALIŞTIĞIM İÇİN SİZLERLE BİŞEYLER PAYLAŞTIĞIM İÇİN ÇOK MUTLUYUM...DİLEK'CİM SEN ZATEN BAMBAŞKASIN:)SENİ ÇOK SEVİYORUM....

FORUM AİLEM YORUMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.
DERYACIM RESİMLER ÇOK GÜZEL ÇEKİLMİŞ HATTA ÇOKTA NET OLMUŞ.BANA YARDIMCI OLUP FORUMA RESİMLERİ YOLLADIĞIN İÇİNDE TEŞEKKÜR EDERİM.
YA ARKADAŞLAR SİZE ETKİNLİK YOLLAMAK İÇİN DİJİTAL ALMIŞTIM AMA 2 HAFTADA BOZULDU.GERİ VERDİK DAHADA BEKLİYORUZ.ONUN İÇİN PAYLAŞIMDA BULUINAMAMIŞTIM.DERYACIM ÇANKIRIDAN YETİŞTİ YİNE.BEĞENDİYSENİZ NE MUTLU:)

gordugum harıka sergılerden bırısı bravo

teşekkürler:))

elinixe sağlık

çok güzel etkinlikler,teşekkürler..

teşekkürler ellerinize sağlık

ellerinize sağlık.....

yorum yazan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim...

ellerinize sağlık arkadaşım...hepsi çok güzeller...

hepsida harika olmuş bizlerle paylaştığın için çok teşekkürler

rica ederim arkadaşlarım....:)

elinize, emeğinize sağlık. Bende Perşembe günü sergi yapacağım. Sergi resimlerini sizlerle paylaşmak isterim.

çok süperler...

gercekten cok guzel olmus cok begendımm

tüm etkinlikleri yapmanız dileğiyle teşekkürler arkadaşlar

etkinliklerinizin hepsi çok güzel görünüyorlar, sizin ve miniklerinizin ellerine sağlık :)

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri