Pinpon topundan neler yapabilirim

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan semoş
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:02
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
eskiden kayseri idi ama artık malesef adapazarı:(
@semoş
etkinlik örneği olanlar paylaşırsa sevinirim

BU BİR OTOMATİK MESAJDIR semoş... Konu açtığınız için teşekkür ederiz.Kurallarımızı okuyarak konu açtığınızı umuyoruz.Kurallara uygun olmayan konular ve daha önce benzeri açılmış konular silinmektedir.Forumumuzdan en iyi bir şekilde yararlanmanız dileği ile...

:)çok teşekkr ederm

Arkadaşlar sınıfımda bir sürü pinpon topu var.Onlarla ne yapabilirim .Çocuk kafası dışında........

ben kukla yapmıstım pınpon toplarını kızgın sısle delıp ıcınden elbıse lastıgı gecırıp bas ıcın 1 boyun ıcın 1 kol lar ıcın 2 vucut 2 bacaklar ıcın 3 tane renklı olursa daha guzel oluyor enson da kafasına sac falan yuzeune de agız goz cızınce guzel oluyor anlatlatmsıımdır umarım

KuŞ, Balik, Kardan Adam Vs...

her çocuk topları kaşığa koyup ağzına alarak yarış yapabilir.
tabii düşüren yanıyoo..

ince çorabın içine birer birer konup aralarından bağlanır. polardan ya da kartondan ayaklar, tüylü tellerden anten yapılıp, çorabın burun kısmına oynar göz we ağız yapıştırılıp tıytıl oluşturulabilir..

Gezegenler maketi oluşturabilirsiniz..Boyutlarını değiştirmek içinde gazate kağıdıyla yada alüminyum folyoyla kaplayabilirsiniz. Daha sonra çocuklar tarafından boyanabilir..

Rengarenk boyayarak yada üzerine değişik resimler çizerek mobil yapılabilir..

kurbağa yapabilirsin mesela topu yeşile boyayıp polardan ayak ,kuyrukve beneklerini yapabilirsin bunları çok yapıp mobil olabi,lir
:)..

çoraptan ya da başka bi malzemeden kukla yapıp toplardan da tepeye göz yapılabilir..
ii kurbaa olur...
bir de sitede çiçek ortası yapılmış ama yapıştıramadım buraya:(

bi de ciwciw yapılmış, turuncu danino üzerine sarı top.
tepeye tüy, arkaya kanat, ip we boncuktan da bacak we ayak..

haa bi de beyaz puantiyeli pembe papyon, oynar göz wee turuncu gaga...

görmüşündür belki...

yüz ifadelereini yaptırabilirsin saç falan takarsını

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri